(aankomend) Projectleider Bouw | Syplon Syplon 25-04-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. (aankomend) Projectleider Bouw | Syplon Syplon 25-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Jouw rol

Als (aankomend) Projectleider Bouw ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van bouwprojecten voor opdrachtgevers in verschillende sectoren, met name gericht op Retail. Jij draait mee in projectteams die zich bezighouden met sloop, nieuwbouw, renovatie, uitbreiding en verduurzaming. Je coördineert dus alle fasen in het bouwproces, hebt overleg met opdrachtgevers en aannemers en zorgt voor een soepele samenwerking. Je bent klantgericht, besluitvaardig en resultaatgericht. Je legt verantwoording af aan de directeur en werkt nauw samen met ervaren collega’s.

Jouw achtergrond

Idealiter heb je een afgeronde Mbo/Hbo-opleiding in een relevante richting zoals Bouwkunde, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek, met ervaring bij een bouwbedrijf of dienstverlener in de keten. Je werkt op dit moment bijvoorbeeld als werkvoorbereider, calculator, projectcoördinator of (junior) projectleider.

Verder is affiniteit met gebouwen en/of gebouwgebonden installaties en het kunnen werken met projectmanagementsystemen belangrijk. Ook wordt verwacht dat je complexe bouwsituaties kunt overzien en oplossen, actuele kennis hebt van wet- en regelgeving en in het bezit bent van een VCA-VOL certificaat.

Syplon groeit!

Syplon is een onafhankelijk adviesbureau gevestigd in Groningen. Zij coördineren en begeleiden bouw- en verbouwprojecten, stellen duurzame meerjarige onderhoudsplannen op en zijn gespecialiseerd in energie en duurzaamheid.

In 1987 is Syplon opgericht om destijds één schoolbestuur te adviseren met hun huisvesting. In 2010 hebben Alexander & Claudia Bleker het bedrijf overgenomen. Samen met het team dat al bij Syplon werkte, zijn zij doorgegaan met het ontzorgen van opdrachtgevers. Inmiddels zijn zowel het klantenbestand en het dienstenpakket flink uitgebreid. En hebben ze een team kunnen opbouwen die zeer enthousiast, ervaren en gedreven is.

Binnen Syplon staan de kernwaarden persoonlijk contact en vertrouwen, onafhankelijkheid en klantgerichtheid, en een open en positieve sfeer binnen het team centraal. Syplon streeft altijd naar de beste oplossing voor opdrachtgevers door korte lijnen te hanteren en kritisch en eerlijk met elkaar om te gaan.

Omdat Syplon blijft groeien en alle klanten nu en in de (nabije) toekomst van dienst wil zijn, zoekt Syplon, samen met ASBR, getalenteerde mensen om hun team te versterken.

Wil je ‘eerst kennismaken en dan pas solliciteren’?

Iedere eerste donderdag van de maand ben jij van harte welkom op de vrijblijvende inloop voor sollicitanten bij Syplon. Zo kan je je nu al opgeven voor de inloop op 6 juni aanstaande.

Jij bent dan tussen 16:00 uur en 18:30 uur op een willekeurig tijdstip welkom om het nieuwe duurzame pand te komen bekijken, een voorlichting over het bedrijf te krijgen en om te spreken met medewerkers die de functies nu al uitvoeren. Om kennis te maken met jouw mogelijke coach en leidinggevende. Om alle vragen te kunnen stellen die je maar wilt. Om je te laten inspireren. Om pas later te besluiten of je daadwerkelijk wil gaan solliciteren nadat je exact weet waarop je reageert.

Aanmelden via: www.werkenbijsyplon.nl

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectleider Bouw
Indicatie salaris (min – max]3800 – 5000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevenswerkenbijsyplon@asbr.nl , 31881260440 https://www.werkenbijsyplon.nl
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijsyplon.nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.