(Jr) Consultant Werving & Selectie en Detachering Headhuntersteam 30-04-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. (Jr) Consultant Werving & Selectie en Detachering Headhuntersteam 30-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Ben jij op zoek naar een functie met ruimte voor eigen inbreng, verantwoordelijkheid en ondernemerschap? Dit is hoe de functie van (junior) consultant werving & selectie en detachering er bij ons uitziet:

In de rol van (junior) consultant of accountmanager werving & selectie en detachering bij Headhuntersteam beheer je het gehele bemiddelingsproces. Van het searchen, interviewen en voorstellen van kandidaten bij opdrachtgevers tot het acquireren, bezoeken en uitzetten van vacatures voor opdrachtgevers. De marktbewerking aan twee zijden vergt inspanning en geduld. Je komt terecht in een informeel team, onder de vleugels van onze vestigingsmanager. Geleidelijk aan leren we je het vak. Centraal hierin staan de behoeften en ambities van onze opdrachtgevers en kandidaten. 

Een term binnen het recruitment vak is “360 Consultant”. Hiermee wordt bedoeld dat onze consultants het gehele bemiddelingsproces beheren. Zowel de kandidatenzijde met zijn eigen dynamiek als ook de opdrachtgevers met specifieke wensen. Deze marktbewerking aan twee zijden vergt inspanning en geduld. Een gelukje heb je wel, onze klantenportefeuille is gigantisch! Hierdoor ligt de focus van onze consultants werving & selectie en detachering niet alleen op new business binnenhalen maar juist op het opbouwen, onderhouden en waarborgen van lange termijn relaties. Dit is de perfecte rol voor mensen die graag zelfstandig werken en ondernemend van aard zijn!

Kortom: Houd jij van uitdaging en denk jij succesvol te worden binnen een hectische arbeidsmarkt? Solliciteer op deze vacature en overtuig ons van jouw kunnen!

Vacature eisen

Werken bij Headhuntersteam betekent dagelijks in contact staan met kandidaten en opdrachtgevers. Alles met als doel ambities van kandidaten en wensen van opdrachtgevers vorm te geven en samen te brengen. Dit vraagt om geduld, juiste analyses, uitstekende luister- en adviesvaardigheden, creativiteit en doortatsendheid. Hiervoor vragen wij van onze consultants een:

  • HBO opleiding, bijvoorbeeld richting Commerciële Economie, HR of Bedrijfskunde
  • Affiniteit met arbeidsbemiddeling;
  • Enige werkervaring in de sales of binnen de recruitment branche is een pré, maar ook starters worden van harte uitgenodigd te reageren.

Competenties:

  • Gedreven;
  • Zelfstandig;
  • Enthousiast.

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie waarin persoonlijke ontwikkeling en samenwerking met collega's centraal staan. Naast een vast basissalaris werken wij met een aantrekkelijk individueel bonussysteem. Bovendien willen wij graag dat onze medewerkers fit en gezond zijn en ontvang je van ons desgewenst een abonnement op een sportschool. Naast fysieke gezondheid is mentale gezondheid minstens zo belangrijk. Daarom is er voor iedereen een opleidingsbudget beschikbaar en krijg je jaarlijks professionele (sales) trainingen. Trainingen die je ondersetunen in je eigen ontwikkeling en houvast geven in de uitoefening van je vak. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een goed inwerkprogramma.

Nieuwsgierig of overtuigd? 
Hebben we je nog niet overtuigd maar ben je wel nieuwsgierig of werken bij Headhuntersteam een juiste stap is? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze organisatie en de eventuele uitdaging die wij je te bieden hebben. Ben je inmiddels enthousiast geraakt en kom je graag met ons in gesprek? We kunnen niet wachten op je reactie en drinken graag een bak koffie met je om elkaar beter te leren kennen. 

Spreekt bovengenoemd profiel je aan of wil je nog meer weten? Neem dan contact op met Peter Roorda, p.roorda@headhuntersteam.nl of via 050-5268884.

 

FunctietitelConsultant Werving & Selectie
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensp.roorda@headhuntersteam.nl , 050-526 88 84 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/jr-consultant-werving-selectie-en-detachering-16
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S, Zakelijke dienstverlening
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/jr-consultant-werving-selectie-en-detachering-16

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.