AA Accountant Noord Negentig Accountants en belastingadviseurs 09-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. AA Accountant Noord Negentig Accountants en belastingadviseurs 09-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

AA Accountant

Vind je het leuk om met cijfers te werken, wil je graag afwisseling in je werk en werk je graag samen met collega's? Lees dan snel verder.

  1. Aa accountant

Jouw rol als AA Accountant binnen noord negentig
Je verricht als AA Accountant bij noord negentig diverse werkzaamheden. Eén van deze taken is het reviewen van dossiers en de werkzaamheden van assistenten, zoals jaarrekeningen. Daarnaast ben je onder andere bezig met het onderhouden van je klantenportefeuille waarbij je klanten adviseert en vraagstukken oplost. Je voert vaak klantgesprekken en controleert of jaarrekeningen zijn afgerond. Er is veel afwisseling in je werk, aangezien geen klant en jaarrekening hetzelfde is!

Wie ben jij?
Je hebt een (bijna) afgeronde opleiding tot AA Accountant en bent (bijna) tekenbevoegd. Om aan de slag te gaan als AA Accountant binnen noord negentig is het een pluspunt als je al werkervaring hebt opgedaan binnen het vak. Is dit nog niet het geval, dan is dat geen probleem. Er is bij ons veel mogelijk op het gebied van opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Zo kun je in dat geval eerst starten als assistent-accountant. Ervaring met diverse softwarepakketten zoals Twinfield en Afas is een pre.


Je bent ambitieus, punctueel en beschikt over goede sociale vaardigheden. Je bent integer waarbij je goed met vertrouwelijke informatie omgaat. Je hebt passie voor cijfers en kunt hier makkelijk verbanden in leggen. Je vindt het leuk om met collega's en klanten samen te werken om uiteindelijk tot een goed resultaat te komen.

Herken jij jezelf in deze rol? Dan ben jij die waardevolle aanvulling waar wij en onze klanten naar op zoek zijn!


Wat bieden wij?
Er zijn genoeg mogelijkheden om naast je dagelijkse bezigheden ook nog door te leren, zodat je kennis altijd up-to-date blijft. Dit stimuleren wij door regelmatig kennissessies te organiseren binnen de organisatie.

Met ruim 30 jaar ervaring in accountancy, belastingadvies en zakelijke advisering wordt noord negentig landelijk erkend als specialist vrije beroepsbeoefenaren en ondernemers in de zorg. Regionaal zijn wij actief in de dynamische wereld van het MKB. Je komt terecht in een leuk team van specialisten waarbij er op een professionele manier in informele sfeer samen wordt gewerkt. Wij bieden onze medewerkers een goede balans tussen werk en privé.
Vanzelfsprekend bieden we jou een goed salaris afhankelijk van je werkervaring en secundaire arbeidsvoorwaarden die passend zijn bij jouw niveau en ambities. Goed om te weten, wij bieden:


  • Mooie opleidingsmogelijkheden
  • Doorgroeimogelijkheden
  • 32 vrije dagen
  • Een dertiende maand
  • Een thuiswerkregeling
  • Sportvergoeding
  • Een prettige werksfeer, fijne collega's en leuke (team)uitjes.

Enthousiast geworden en klaar voor een nieuwe uitdaging? Vul dan het onderstaande formulier in

Enthousiast geworden?

Interesse in deze vacature? Solliciteer direct, Geke ten Hof onze HR-adviseur zou zo snel mogelijk contact opnemen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountant Aa
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://noordnegentig.nl/vacatures/aa-accountant

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.