accountmanager Finance Randstad Nederland 25-04-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. accountmanager Finance Randstad Nederland 25-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Beschrijving

Stap aan boord voor een dynamisch carrière-avontuur! Jij zit bij toonaangevende klanten aan tafel om de mooiste opdrachten binnen te halen voor finance professionals. In de rol van accountmanager finance combineer je overtuiging met compassie, open je deuren bij bedrijven en faciliteer je groei. Als je klaar bent om je carrière naar nieuwe hoogtes te tillen en te ontdekken wat het betekent om een accountmanager te zijn die deuren opent, kansen creëert en impact maakt voor het vakgebied finance, lees dan verder. Jouw volgende avontuur begint hier.

wat bieden wij jou:
 • Competitief salaris: Je startsalaris bij ons is tussen de €2800,- en de €4000,- (afhankelijk van je relevante werkervaring) op basis van een 40-urige werkweek. Uiteindelijk kun je als consultant (snel) stappen maken. Je kunt in deze functie uiteindelijk doorgroeien tot een salaris van maximaal €5000,-Dit is schaal 7-8-9 van de Randstad CAO;

 • Jaarlijkse Randstad Groep bonus van 3% o.b.v. je jaarsalaris incl. vakantietoeslag;

 • Een leaseauto, telefoon en laptop;

 • Een ruim maandelijks benefit budget van 12,347% waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd, geld of je kan het inzetten voor o.a. een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding, inclusief 8,5% vakantietoeslag;

 • Een goede werk-privébalans: naast de wettelijke verlofregelingen bieden we de mogelijkheid om extra verlofdagen te kopen via je benefit budget, flexibliteitsverlof, 8 dagen betaald kraamverlof en de mogelijkheid om een sabbatical op te nemen.

wat ga je doen

Sales en netwerken zitten in jouw DNA. Het draait hier vooral om nieuwe acquisitie, maar ook om accountbeheer. De kunst is om ergens binnen te komen en vanuit daar een ‘account’ verder uit te breiden. Door nieuwsgierig te zijn, voorop te lopen qua marktkennis en in contact te blijven met klanten, haal je meer business uit bestaande klanten dan door continu nieuwe klanten te werven. In dit team vind je gelukkig al vele bestaande relaties, die je de mogelijkheid bieden om je netwerk verder uit te breiden. Per week voer je ongeveer 10 persoonlijke klantgesprekken. Je bedient een gevarieerd klantenpakket, van onderwijsinstellingen en corporate bedrijven tot het MKB in verschillende sectoren. Alle bedrijven met een finance afdeling zijn interessant voor jou. Je organiseert regelmatig masterclasses of deelt kennis via whitepapers met je netwerk, met als doel verbinden en elkaar vooruit helpen.

Naast het relatiebeheer met nieuwe en bestaande klanten ben je samen met het team verantwoordelijk voor het begeleiden van professionals. Je werkt kandidaatgedreven en regisseert samen met je collega’s het aannameproces, waarbij je nauw samenwerkt met de talent acquisition specialist.

Voor 10-15 interim professionals fungeer je als werkgever. Je bent verantwoordelijk voor de opdrachtbegeleiding, wat inhoudt dat je continu in gesprek bent in de rol van professional en over eventuele vervolgopdrachten. Je gaat vroegtijdig in gesprek met professionals over volgende opdrachten, deelt proactief vacatures en organiseert events om leegloop te voorkomen.

wie ben jij:

Wij zoeken geen gewone kandidaat, maar iemand die niet alleen deuren opent, maar ook echt langdurige relaties kan opbouwen.  Je hebt de energie van een ontdekkingsreiziger en het lef én de vastberadenheid van een ondernemer. En verder:

 • Je combineert je commerciële intuïtie met een hart voor mensen;

 • Overtuigingskracht zit in je genen en empathie is je tweede natuur;

 • Jouw vermogen om bedrijven te overtuigen van de impact die onze finance interimmers kunnen maken, is ongeëvenaard. Kortom, je bent de schakel tussen zakelijk succes en individuele groei;

 • Je hebt een hbo- en wo diploma en al enige werkervaring binnen de arbeidsbemiddeling, als accountmanager óf in een commerciële/sales functie en bent op zoek naar de next step of verdieping in je rol;

 • Je bent in bezit van een rijbewijs en reisbereid, want Friesland, Groningen & Drenthe behoren namelijk tot jouw werkgebied;

 • Jij ademt enthousiasme, resultaatgerichtheid en teamgeest.

solliciteren

Enthousiast geworden over de functie accountmanager finance? Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen of wil je meer weten over de functie? Ik help je graag verder. Je kan mij (Hilda Kuiper, Talent Acquisition Specialist) bereiken via de mail: hilda.kuiper@randstadgroep.nl of op nummer 06-14700013. 

 • Succesvolle sollicitatie

  Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

 • Op tweede gesprek

  Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijk van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

 • Welkom in het team

  Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Randstad ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. 

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager Fleetsales
Indicatie salaris (min – max]2800 – 4000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevenshilda.kuiper@randstadgroep.nl , 31614700013 onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/cldz9ic21NwJXc4Vb5nC

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.