Administratief medewerker Tempo-Team 29-04-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Administratief medewerker Tempo-Team 29-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Voor Enexis zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. De opdracht als administratief medewerker is in ieder geval voor een jaar met optie tot verlenging. Parttime of fulltime werken? Beiden kan. Je bent minimaal 32 uur beschikbaar. Je kan zowel op kantoor of thuis werken.

Wil jij graag aan de slag in een functie waarin jij samen met je collega's bijdraagt aan een duurzamer Nederland? Lees dan snel verder!!

Wat bieden wij jou
 • Minimaal €15,12 bruto per uur
 • Opdracht voor een jaar, met kans op verlenging
 • Reiskosten- en thuiswerkvergoeding
 • Hybride werken. Zowel thuis als op kantoor!!!
 • 32-40 uur per week
Wie ben jij

Natuurlijk ben jij klantgericht. De klant staat bij jou op nummer 1!! Als administratief medewerker sta je stevig in je schonen, bent assertief, daadkrachtig en doelbewust. Jij hebt een positieve houding en vindt het leuk om bij te dragen aan de snel veranderende energiewereld. Dit betekent nieuwe kennis opdoen, meedenken in procesverbeteringen en een bijdrage leveren aan de implementatie van nieuwe werkwijzen. Jij krijgt er energie van om samen te werken met veel verschillende mensen binnen en buiten je afdeling.

Verder beschik jij over:

 • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding;
 • Ervaring met (zakelijk) klantcontact.
 • Affiniteit met verduurzaming/energie.
Wat ga je doen

Als administratief medewerker ben jij de spin in het web tussen de klant, engineers en je collega's. Wanneer een klant een aanvraag heeft waarvoor geen automatische offerte opgesteld kan worden, kom jij in beeld. Jij bent degene die de maatwerkvragen met de klant doorneemt en zorgt dat de klant binnen 5 werkdagen reactie ontvangt. Nadat je de juiste informatie verzameld hebt, zorg je ervoor dat de engineer een passende offerte kan uitbrengen. Verder ben je verantwoordelijk voor de nazorg in het offertetraject. Jouw focus ligt op het beantwoorden van vragen met betrekking tot de offerte en het herinneren van klanten. Je bent dan ook bereikbaar voor klantvragen via de telefoon en via de mail.

Kortom:

 • Een afwisselende functie met diverse werkzaamheden;
 • Veel klantcontact;
 • Veel contact met collega's van diverse afdelingen.
Waar ga je werken

Het Bovenregionaal Intake Team (BIT) is één van de afdelingen binnen Grootzakelijk, die helemaal vooraan het GV&N ketenproces de intakes met de klanten verzorgd. Wij ontlasten ons technisch personeel door ze te ondersteunen in het contact met grootzakelijke klanten die een nieuwe aanvraag doen voor een elektriciteits- of gasaansluiting. Het BIT is een divers team met circa twintig collega's, werkzaam op de locaties Groningen en Weert.

Sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden over de vacature van administratief medewerker bij Enexis? Reageer dan snel via de gele sollicitatiebutton met je CV en motivatie.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdministratief Medewerker
Indicatie salaris (min – max]21 – 21
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
ContactgegevensEnexis.no@tempo-team.nl , 050-3130200 onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheEnergie/Gas/Water
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/2leEJd231P0CP23uxpmE

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.