Adviseur Ontzorgingsprogramma Verduurzaming Provincie Groningen 10-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Adviseur Ontzorgingsprogramma Verduurzaming Provincie Groningen 10-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Opdrachtnummer 26185 Opdrachtgever Provincie Groningen Datum 27 mei 2024 tot 27 november 2024 Uren per week voor 20 uur per week. Status

Open

Regio Groningen Functie type Beleids- en Adviesdiensten, Bouw en Infra Sluitingsdatum 14 mei 2024 Verlengingsopties Ja, 2x 6 maanden.

Provincie Groningen

Adres

-

Postcode

-

Groningen

Introductie

Voor de Provincie Groningen zijn wij op zoek naar een Adviseur Ontzorgingsprogramma verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed (0-40 uur).

Opdracht inhoud

Ter uitbreiding van ons team zoeken we adviseurs voor de fasen 2 en 3 van het ontzorgingsprogramma. Samen met de huidige adviseurs leveren zij de benodigde expertise voor de verschillende doelgroepen binnen het ontzorgingsprogramma en samen gaan werken in een 'adviseurs-pool'.

We zoeken adviseurs die gezamenlijk de benodigde expertise kunnen leveren voor de verschillende doelgroepen binnen het ontzorgingsprogramma en samen gaan werken in de bestaande 'adviseurs-pool'.

Deze aanpak betekent dat verschillende adviseurs samenwerken onder regie/aansturing van de coaches en de projectleider van de provincie. We maken vooraf afspraken over welke adviseurs op welke expertises/doelgroepen ingezet gaan worden. Daadwerkelijke inzet gebeurt transparant en in goed overleg, waarbij we er naar streven de adviseurs zo veel mogelijk tot hun recht te laten komen binnen hun expertises.

Zoals hiervoor uitgelegd kan deze opdracht aan meerdere professionals (zelfstandigen en/of van verschillende bureaus) gegund worden.

AANTAL ADVIES-UREN PER WEEK:

Het aantal advies-uren per week is afhankelijk van het aantal deelnemende instellingen aan het ontzorgingsprogramma en de snelheid waarmee zij stappen kunnen zetten. De raming is gemiddeld 3 dagen per week.

De planning, inzet en verdeling (tussen de adviseurs) van uren wordt bepaald in gezamenlijk overleg tussen/met de provincie (coach/projectleiding), de maatschappelijke instelling/gebouweigenaar en de adviseur. Dit betekent dat er geen minimum aan uren per week per adviseur gegarandeerd kan worden. Daarom vragen wij flexibiliteit ten aanzien van planning en inzet van de het geboden advies. Omdat het aantal uur inzet mede wordt bepaald door de snelheid waarmee een instelling stappen kan zetten, kan het aantal uur per week/maand fluctueren. Facturatie gebeurt op basis van het werkelijke aantal besteedde uren. Dit wordt gerapporteerd aan en gecontroleerd door de coaches en de projectleiding.

Organisatie

Wij zetten ons in voor een prettige werk- en leefomgeving voor alle Groningers! De provincie doet het werk waarvoor het Rijk te groot is en de gemeenten te klein. Maar dit doen wij niet alleen. We werken samen met inwoners, medeoverheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties hard aan alle uitdagingen waar we in Groningen voor staan. Zo verzilveren we kansen op het gebied van leefbaarheid, economie, vergroening, digitalisering en ecologie.

Al ruim 400 jaar zetten we ons in voor Groningen. Door te zorgen voor onze natuur, landschap en woningbouw. Maar ook door wegen aan te leggen en te onderhouden. We ondersteunen culturele activiteiten en organisaties zodat het culturele aanbod in Groningen levendig blijft. Er zijn subsidies voor het bedrijfsleven en ondernemers, om ze te helpen innoveren en verduurzamen.

Competenties

 • Je hebt communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt adviserende vaardigheden;
 • Je kunt verbinden;
 • Je bent resultaat- en oplossingsgericht;
 • Je bent flexibel.

Eisen en wensen

 1. Je beschikt over minimaal een afgeronde opleiding op minimaal MBO 4 niveau;
 2. Je bent onafhankelijk. Dit betekent dat je zelf niet betrokken wordt in het vervolg (advies-/facilitatortraject), geen directe banden hebt met leveranciers en geen vergoedingen ontvangt van leveranciers voor het aandragen van klanten;
 3. Je hebt aantoonbare werkervaring met energiebesparingstechnieken en/of verduurzamingstechnieken en de financiële - en technische effecten daarvan;
 4. Je beschikt over minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar met (maatschappelijk) vastgoed en verduurzamen van (maatschappelijk) vastgoed;
 5. Je hebt aantoonbare kennis van de doelgroepen en het vastgoed in de provincie Groningen en beschrijft dit in het aanbod.

Gesprek

27 mei as.

Overige informatie

Daarom zijn we benieuwd naar wie jij bent! Reageer via de onderstaande button op deze opdracht. Nog geen profiel? Deze maak je heel makkelijk en snel aan. Nadat jij je interesse kenbaar hebt gemaakt zullen wij contact met je opnemen. Ten aanzien van referenties vragen wij: naam, bedrijf en telefoonnummer. Je wordt beoordeeld op zowel eisen als wensen. Wanneer er niet wordt voldaan aan een eis, komt je niet in aanmerking voor de opdracht (knock-out). Daarnaast wordt er beoordeeld op diverse wensen. In je aanbieding moeten eisen en wensen plus de mate waarin hieraan voldaan wordt expliciet benoemd worden. Heb je over deze opdracht of andere opdrachten vragen? Neem dan contact op via of of vul het contact formulier in.

Een indicatie van je uurtarief voor deze opdracht zien wij graag in je reactie op deze opdracht. ZP&co werkt in opdracht van de externe opdrachtgevers met uurtarieven inclusief reis en verblijfkosten, exclusief BTW.
Indien je geen ZZP'er bent kun je ook reageren. Wij bieden je dan, voor de periode van de opdracht, een marktconform salaris.
Nadere informatie verkrijgbaar bij team ZP&co . ZP&co is een bemiddelingsorganisatie/coöperatie voor ZZP'ers met een HBO+ werk-denkniveau. Wij hebben geen winstdoelstelling. Jij als Zelfstandig Professional staat centraal in onze coöperatie. Doe mee en word lid. Bedrijven die op zoek zijn naar ZZP'ers. Wij hebben ze. Met een achterban van ruim 14.000 ZZP'ers heeft de coöperatie altijd een oplossing.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdviseur Duurzaamheid
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)20 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractFreelance
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://mijn.jong-en-ko.nl/zoeken/opdrachten/26185

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.