AI Content Marketeer Convident 09-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. AI Content Marketeer Convident 09-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Werken bij Convident

AI Content Marketeer

Convident is een ambitieus webbureau met online marketing services dat ruim 10 jaar bestaat. Vanuit ons kantoor in Groningen (met wereldwijd enkele remote specialisten) bouwen we aan een organisatie met 25 medewerkers. Heb jij een passie voor het schrijven van door AI gegenereerde inhoud? Convident zoekt jou! Solliciteer nu en word deel van ons creatieve team. Overigens werd deze vacature gegenereerd met AI-hulp 😉

32-40 uur per week

Één jaar of vast contract

Zo snel mogelijk

Groningen of werken op afstand

MBO of HBO

Wat wij van jou verwachten:

 • Werkervaring in een soortgelijke functie is een voordeel;
 • Passie voor online marketing en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van traceerbaarheid;
 • Ervaring in het conceptualiseren en implementeren van een contentstrategie/agenda;
 • Kennis van het werken met sociale media kanalen;
 • Passie voor het schrijven van teksten en het creatief creëren van inhoud;
 • Teamspeler met proactiviteit, ambitie en bereidheid om te leren;
 • Je geniet van regelmatig klantcontact;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Wat wij jou bieden:

We bieden een concurrerend salaris en een uitgebreid pakket aan voordelen, waaronder:

 • Een uitstekende werkplek met toegewijde collega's;
 • Training mogelijkheden voor groei en ontwikkeling;
 • Tijd om deel te nemen aan sociale activiteiten;
 • Je eigen laptop (Windows/iOS);
 • 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband;
 • Reiskostenvergoeding en/of pensioenregeling in overleg;
 • Leuke teamuitjes die je niet wilt missen!

Dit is hoe jouw dag er bij ons uitziet:

Aankomen op kantoor om 8:30 uur, je begint de dag met een kort gesprek met je collega's. Na het pakken van een kop koffie of thee duik je in content creatie. Dit omvat het maken van teksten en verschillende contentvormen zoals blogs, landingspagina's, foto's en video's. Je begrijpt de behoeften van onze klanten en je weet hoe je deze kunt vertalen naar leuke, originele en relevante content met behulp van AI. Omdat onze klanten zowel in de B2B- als de B2C-segmenten actief zijn, kunnen geweldige onderwerpen zoals productlanceringen, innovaties of succesverhalen worden benut voor contentmarketing.

12:30 uur - De tijd vliegt en het is al lunchpauze. Heb je liever een wandeling met je collega's of geniet je liever van wat frisse lucht op ons terras vandaag?

In de middag heb je tijd ingepland om de blogs en sociale mediakanalen van Convident te beheren. Je verdiept je in SEO-optimalisatie, waardoor je helpt om content zeer vindbaar te maken op websites of webshops. Wat je echt motiveert in deze rol is de kans om met baanbrekende AI-technologie te werken, omdat dit je in staat stelt een sterke online merkbeleving voor klanten vorm te geven. De werkdag eindigt om 17:00 uur, misschien heb je al plannen gemaakt voor een borrel na het werk, dus geniet ervan!

Over Convident

Convident is de specialist in online succes voor ambitieuze organisaties. We ontwerpen en ontwikkelen WordPress websites en webshops, volledig geoptimaliseerd door resultaatgerichte online marketing campagnes. Dat is waar we goed in zijn! Ons speelveld is wereldwijd een zeer snelle groeimarkt met enorme kansen. Convident bedient klanten die actief zijn in meer dan 20 verschillende landen en het team is dan ook erg internationaal. Zo hebben we collega's uit Nederland, Duitsland, Egypte, Oekraïne, Slowakije, Bulgarije, Colombia en de Pakistan. Wij werken graag aan de frontlinie van online marketing en WordPress development en zijn continu bezig met verbeteren en vernieuwen. Solliciteer als jij je herkend in de volgende kernwaarden!

Ready for boarding?

Kan jij niet wachten om in de rol van AI content marketeer te starten bij Convident? Wil je liever eerst langskomen voor een kennismaking of een dagje meelopen? We bespreken de opties graag met je!

Solliciteren als AI Content Marketeer

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelContent Marketeer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.convident.nl/vacature/ai-content-marketeer/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.