Allround Medewerker Natuursteen Stefano 29-04-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Allround Medewerker Natuursteen Stefano 29-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Werken bij ons

Wij zijn altijd op zoek naar personeel dat graag ons vak wil leren. Je leert bij ons het vak natuursteenbewerker op de werkvloer en we begeleiden je van begin tot eind tot je zelfstandig kunt werken. Heb je belangstelling neem dan contact op via of bel:

Functieomschrijving:

Een allround functie waar jij je creativiteit en energie kwijt kunt, lekker toch?! Bij deze job ga je de mooiste natuursteenproducten maken. Muziekje op en gaan!

Wat ga je doen?

Als allround medewerker ben jij mede verantwoordelijk voor de productie van dorpels, vensterbanken en high-quality werkbladen. Je kent ze wel: van die chique aanrechtbladen die je in keukens en badkamers kunt vinden. In ons bedrijf wordt alles op maat en naar wens van onze cliënten gemaakt. Wij snappen heel goed dat jij waarschijnlijk niet eerder hebt gewerkt met natuursteen, daar zijn immers ook niet veel opleidingen voor. Wij als bedrijf willen jou dan ook alles vanaf het begin leren. Een uitdagende job voor iemand die aan het begin staat van zijn of haar carrière en graag echt een vak wil leren.

Werkzaamheden

 • Machinaal en handmatig polijsten natuursteen
 • Op maat bewerken stenen werkbladen vanaf een tekening
 • Bijkomende logistieke werkzaamheden
 • Meting en montage bij cliënten

Wat verwachten we van je?

 • MBO werk- en denkniveau
 • Je bent een echte doe-het-zelf fanaat of hebt wat technische werkervaring
 • Je bent lichamelijk in goede staat
 • Je toont enthousiasme en positiviteit

Waar ga je werken?

Je werkplek is bij Natuursteen Stefano aan de Hammerfestweg 8 9723 JH te Groningen. Wij zijn een klein, gezellig en dynamisch bedrijf.
 • Een aantrekkelijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Afbouw Natuursteenbedrijf.
 • De werkzaamheden zijn uitdagend, niet repeterend en blijven ook vaak veranderen. Daarbij is de werkomgeving veilig en maak je gebruik van de meest moderne apparatuur en gereedschappen
Interesse in de functie van Allround medewerker bij Natuursteen Stefano stuur dan je CV en een korte motivatiebrief naar t.n.v. Giulio Stefano. Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Giulio Stefano

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelNatuursteenbewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://natuursteenstefano.nl/werken-bij-ons/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.