ANIOS Bedrijfsgeneeskunde FYGI BV 16-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. ANIOS Bedrijfsgeneeskunde FYGI BV 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

In de rol van ANIOS Bedrijfsgeneeskunde zijn jouw werkzaamheden gevarieerd. Als ANIOS Bedrijfsgeneeskunde bewaak en bevorder je de uniformiteit en kwaliteit van de (advies)dienstverlening, in samenspraak met de stafarts en andere medewerkers. Je werkt in teamverband en handelt in overleg met de andere (kern) disciplines. Neem jij verantwoordelijkheid, denk je mee en zet jij nét dat stapje extra? Wil jij jezelf ontwikkelen bij de grootste uitvoerder sociale zekerheid, in een collegiale werkomgeving waar je jouw eigen koers kunt bepalen? Kies dan voor jouw carrière bij ArdoSZ, onderdeel van Acture!

Wat jij gaat doen

Als ANIOS Bedrijfsgeneeskunde.

 • Je bent verantwoordelijk voor de arbeidsgezondheidskundige advisering (dit doe je onder supervisie van de praktijkopleider);
 • Je delegeert (indien van toepassing) de ziekteverzuimbegeleiding, voor dat deel dat volgens de Leidraad Samenwerking bedrijfsarts & casemanager mag worden gedelegeerd;
 • Het ontwikkelen en voorbereiden van beleid op het gebied van arbozorg met als speciale aandachtsvelden verzuimbegeleiding, PAGO’s/PMO’s, arbeidsomstandighedenspreekuur en integrale arbozorgverlening;
 • Beroepsspecifieke inbreng bij het opstellen en toetsen van de RI&E;
 • Je diagnosticeert beroepsgerelateerde aandoeningen en meldt beroepsziekten bij NCVB;
 • Je werkt aan en draagt zijn persoonlijk ontwikkelingsplan uit in samen werking met de praktijkopleider, het opleidingsinstituut SGBO/NSPOH en opleidingsinstelling ArdoSZ
Functie-eisen

Naast die persoonlijke match

 • Je bent in bezit van een wo diploma (bedrijfs)geneeskunde en een BIG-registratie
 • Je bent woonachtig in regio Amstelveen, Utrecht, Nijmegen of Groningen
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
 • Jij bent in staat om snel te schakelen tussen verschillende disciplines, bent proactief en kwaliteitsgericht
 • Lef, eigenzinnig, hardwerkend, persoonlijk, inventief, uitdagend. Herken jij jezelf in minstens twee van onze kernwaarden, dan zijn we gegarandeerd een match!
Arbeidsvoorwaarden

Voor wat hoort wat

 • Een uitstekend salaris. Wij bieden jou een salaris tussen de € 5.000 – en € 6.674,- bruto per maand, bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van kennis en ervaring. Bovendien zijn er bij Acture diverse doorgroeimogelijkheden, zowel verticaal als horizontaal.
 • Bonusregeling. Goede prestaties gaan niet onopgemerkt voorbij. Acture beloont goede financiële bedrijfsresultaten met een jaarlijkse bonus. Deze bedraagt maximaal 8% van het basis bruto jaarsalaris en wordt afhankelijk van de resultaten op groepsniveau, geheel of gedeeltelijk uitgekeerd aan het eind van het jaar.
 • 30 vakantiedagen. Omdat wij tijd voor jezelf net zo belangrijk vinden.
 • Auto van de zaak. Vanwege jouw ambulante functie, kom je in aanmerking voor een leaseauto.
 • Vakopleidingen, trainingen en coaching. Ons continu leren en verbeteren programma biedt training on-the-job en een breed aanbod van opleidingen waar collega’s via onze online trainingsbibliotheek – de Acture Academy – onbeperkt toegang tot hebben.
 • Een goed inwerktraject, zeer regelmatige taakdelegatie overleggen en de juiste opbouw van spreekuren. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat jij jouw ontwikkeling kunt doormaken in de bedrijfsgeneeskunde. Wij faciliteren jou in een fijne werksfeer en een goed opleidingsklimaat. Zo bieden we jou de mogelijkheid om je door te ontwikkelen door het volgen van de WO geaccrediteerde opleiding tot Bedrijfsgeneeskundige bij NSPOH.
 • Een goede pensioenregeling. Geregeld via MijnDoenpensioen van a.s.r. Zo zit je er niet alleen nu, maar ook later nog warmpjes bij!
 • Een collectieve zorgverzekering. Bij Zilveren Kruis krijg jij een collectiviteitskorting van 5% op de premie van de basisverzekering. Bovendien kom je in aanmerking voor extra vergoedingen.
 • Dagelijks een uitgebreide lunch en sportmogelijkheden. In de keuken van ons nieuwe kantoor in Nijmegen serveren we een gezonde lunch, mét salades en fruit. Bovendien kun je bij Acture na werktijd samen met je collega’s een sportieve les bootcamp of yoga volgen onder begeleiding van een professional.  

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAnios
Indicatie salaris (min – max]6674 – 6674
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensmarissa.cornelissen@fygi.nl , 628685439 https://www.acture.nl/werkenbijacture/
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/ojC3XAo21VtL5oyxVcE

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.