ANIOS - Specialist Ouderengeneeskunde worden Maandag 17-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. ANIOS – Specialist Ouderengeneeskunde worden Maandag 17-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Ben jij (onlangs) afgestudeerd als basisarts en weet jij al dat jij je wil gaan specialiseren tot Specialist Ouderengeneeskunde? Of twijfel jij wat bij jou past? Dan help ik jou graag verder bij het maken van de juiste beslissingen en het opdoen van relevante werkervaring, om jou zo klaar te stomen voor de opleiding.

Wanneer jij in dienst bent bij Maandag® ga jij werken in meerdere relevante vakgebieden. Denk hierbij aan de psychiatrie, ouderengeneeskunde en/of revalidatiezorg. Allemaal vakgebieden die aantoonbare raakvlakken hebben met jouw toekomstige baan als Specialist Ouderengeneeskunde. Wij bieden jou een vast contact. Je kunt stoppen als jij de nodige ervaring hebt opgedaan en wil solliciteren voor de opleiding tot Specialist Ouderengeneeskunde.

Tip! Heb jij relevante werkervaring opgedaan, voordat jij in opleiding gaat tot huisarts? Dan is het mogelijk om vrijstelling te krijgen voor onderdelen van de huisartsenopleiding.

Dit bieden wij jou:

 • de mogelijkheid tot een vast contract en een vast aantal uur per week;
 • salaris conform CAO VVT: € 5.318,69 - € 7.136,86 o.b.v. 40 uur;
 • lease-auto;
 • persoonlijke begeleiding en loopbaanadvies;
 • groot netwerk aan zorginstellingen, die je volop mogelijkheden biedt voor een ideale route richting de huisartsopleiding;
 • vaardigheden verbeteren met het trainingsaanbod van de Maandag® Academy.

Klinkt dit interessant of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op via britt.vandenberg@maandag.nl of 06-51 86 16 03.

Functie eisen

 • een afgeronde opleiding Geneeskunde;
 • een geldige BIG-registratie;
 • Jij bent in het bezit van een AGB-code;
 • jij hebt de nadrukkelijke wens om Specialist Ouderenzorg te worden;
 • werkervaring is een pre, maar geen must.

Over het bedrijf

Nu hoor ik je denken, wat kan Maandag® voor mij betekenen en wat betekend een contract bij Maandag®?

Maandag® beschikt over een uitgebreid netwerk aan zorginstellingen, waardoor wij voortdurend interessante en uitdagende opdrachten kunnen aanbieden. Dit zorgt ervoor dat jij "zin in" Maandag® hebt en met plezier naar je werkt gaat. Jij treedt in dienst bij Maandag® en word jij vervolgens ingezet bij verschillende opdrachtgevers. Samen met jou kijken wij naar welke opdrachten het beste passen bij jouw vaardigheden en voorkeuren.

Uiteraard kunnen wij jou de zekerheid bieden door middel van een vast contract, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Je kunt aan de slag als ZZP’er, maar je kunt ook een projectovereenkomst krijgen voor de duur van de opdracht. Kortom: er wordt samen met jou gekeken naar wat het beste bij jou past. Via Maandag® Academy kun jij trainingen en cursussen volgen. Daarnaast kunnen wij ook een persoonlijk traject aangaan. Jij krijgt een persoonlijk opleidingstraject gericht op vakinhoudelijke trainingen en persoonlijke ontwikkeling. Dit is geheel maatwerk. Samen kijken wij naar jou wensen en behoeften.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de ANIOS - Specialist Ouderengeneeskunde worden die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAnios
Indicatie salaris (min – max]5319 – 7137
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)16 – 36
Contactgegevensbritt.vandenberg@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108217194?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.