Apothekersassistent Verenigde Apotheken Limburg 29-04-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Apothekersassistent Verenigde Apotheken Limburg 29-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Logo Verenigde Apotheken Limburg

Verenigde Apotheken Limburg

Opleiding tot apothekersassistente

Apothekersassistent in opleiding

Denk je na over een carrière switch en spreekt de functie van apothekersassistent jou aan?

Verenigde Apotheken Limburg is een erkend BBL-leerbedrijf. In samenwerking met opleidingsinstituut Vista bieden wij jou de kans om een landelijk erkend diploma apothekersassistent mbo-niveau 4 te behalen én na de opleiding direct bij ons in dienst te komen. Deze beroepsbegeleidende leerweg combineert werken en leren waardoor je de theorie direct in de praktijk kunt herkennen en toepassen.

Jouw vooropleiding en ervaring bepalen mede hoelang het BBL-opleidingstraject zal duren (15 - 24 maanden) en welk traject het beste matcht. Gedurende de opleiding word je voor 24 uur ingezet in 2 apotheken om de geleerde theorie toe te passen in de praktijk. Naast het werken in de praktijk volg je wekelijks een dag les bij Vista (met uitzondering van de schoolvakanties). Daarnaast bieden we de mogelijkheid om op locatie voor of na werktijd te studeren. Gedurende jouw opleidingstraject word je op locatie begeleid door een stagebegeleider die beschikt over de benodigde werkervaring.

Als apothekersassistent in opleiding werk je nauw samen in een fijn team waar je de kneepjes van het vak leert. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor het dagelijks runnen van de apotheek waarbij collegialiteit en samenwerking heel belangrijk is.

De opleiding wordt onder voorwaarden volledig betaald door Verenigde Apotheken Limburg. Daar staat tegenover dat je je schouders er onderzet; het is een pittige opleiding.

Binnen de opleiding ligt de nadruk op kennis van geneesmiddelen, het voorlichten en adviseren van cliënten en het aangaan van gesprekken met artsen en zorginstellingen.

Wat neem je mee?

 • Minimaal Havo denkniveau

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

 • Flexibiliteit en klantgerichtheid

 • Een enthousiaste, proactieve en klantvriendelijke werkhouding

Wat verwachten wij?

 • Een goede inzet voor het behalen van je diploma

 • Na het behalen van je diploma blijf je voor minimaal 2 jaar werkzaam voor Verenigde Apotheken Limburg

 • Na het behalen van je diploma blijft je arbeidsomvang minimaal 24 uur per week

Waarom werken bij Verenigde Apotheken Limburg?

 • Leerarbeidsovereenkomst voor 24 uur per week (schaal 3 cao apotheken € 1390,69)

 • Opleidingskosten en boekengeld worden betaald

 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals tegemoetkoming reiskosten, fiscaal voordelig sporten

 • Arbeidsovereenkomst aansluitend aan behalen van het diploma

 • Een fijne werkplek met leuke collega's

Over Verenigde Apotheken Limburg

Verenigde Apotheken Limburg is een organisatie die inmiddels bestaat uit meer dan 35 apotheken verspreid over heel Limburg. Naast de apotheken heeft de VAL een eigen groothandel, bereidingsapotheek en blistercentrum. Er werken binnen de VAL zo'n 700 medewerkers. De ICT voor de hele organisatie is in eigen beheer en alle software voor de verschillende afdelingen wordt zelf ontwikkeld. Wij werken met Central - Filling, Track & Trace, distributierobots en afhaalautomaten.

We zijn een organisatie met korte lijnen die innovatief inspeelt op de veranderende vraag van de gezondheidszorg en streeft naar persoonlijke en laagdrempelige zorg.

Binnenkort komen er weer opleidingsplaatsen beschikbaar.

Spreekt het bovenstaande je aan? Dan kun je contact opnemen met het secretariaat

Tel: of mail je motivatiebrief en C.V. naar

Binnen enkele dagen nemen we dan contact met je op.

Vacature: Farmaceutisch medewerker

Behulpzaam, sociaal en secuur: belangrijke eigenschappen voor een farmaceutisch medewerker.

Ben jij op zoek naar een leuke baan in een prettige werkomgeving? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste farmaceutisch medewerker in de apotheek.

Als farmaceutisch medewerker ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de distributie en logistieke taken binnen de apotheek. Een farmaceutisch medewerker coördineert de ontvangst en distributie van geneesmiddelen in de apotheek. Hij/zij maakt de recepten klaar. Een farmaceutisch medewerker zorgt er daarnaast voor dat medicijnen op de juiste manier en volgens veiligheidscondities worden opgeslagen. Daarnaast is hij/zij mede-verantwoordelijk voor het bestellen, inpakken, etiketteren van medicijnen, het tellen van de voorraad geneesmiddelen en andere verkoopartikelen en dit invoeren in een databestand en het schoonmaken en gebruiksklaar maken van hulpmiddelen/verpakkingen die worden gebruikt bij het samenstellen en verstrekken van medicijnen.

Verenigde Apotheken Limburg is een snel groeiende organisatie die inmiddels bestaat uit 35 apotheken verspreid over heel Limburg. Naast de apotheken heeft de VAL een eigen groothandel, bereidingsapotheek en blistercentrum.

Wat neem je mee?

· Je bent goed in staat om zelfstandig werkzaamheden uit te voeren aan de hand van richtlijnen;

· Je bent fysiek in staat om zwaar werk te verrichten;

· Je bent oplettend en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

· Flexibiliteit en pro activiteit staan zeer hoog in het vaandel.

Wat bieden we jou?

Een baan als farmaceutisch medewerker in een van onze apotheken met een fijn team, waarbij collegialiteit en samenwerking heel belangrijk zijn.

Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO apotheken.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met of op .

De Verenigde Apotheken Limburg is actief in Noord, Midden en Zuid Limburg, en bestaat uit ruim 30 openbare apotheken. In goed overleg met de voorschrijver streven wij naar optimale veiligheid en doelmatigheid. Veel apotheken zijn gevestigd in gezondheidscentra samen met artsen en overige behandelaars. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast werken onze apothekers intensief samen binnen clusters van apotheken om de kwaliteit en efficiency te verbeteren.

Wij zoeken apothekers om bij een VAL-apotheek aan de slag te gaan. Dit kan als gevestigd apotheker of als tweede apotheker. Specialisatie voor openbaar apotheker is bij ons ook mogelijk. We bieden een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden volgens de CAO apothekers in dienstverband.

Neem contact op met ( tel: ) of Maurice Verhey ( tel ).

Behulpzaam, klantvriendelijk, sociaal en representatief: belangrijke eigenschappen voor elke apothekersassistent(e). Maar heb jij nét dat beetje extra? Nét een beetje meer motivatie, zin, enthousiasme en inzet? Dan ben jij de perfecte apothekersassistent(e)!

Ben jij op zoek naar een leuke baan in een prettige werkomgeving? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste apothekersassistente die zorg voor de patiënt hoog in het vaandel heeft staan.

Als collega bij Verenigde Apotheken Limburg draai je mee in de werkzaamheden die bij het vak van apothekersassistente horen.

Wie zijn wij?

Verenigde Apotheken Limburg is een snel groeiende organisatie die inmiddels bestaat uit 35 apotheken verspreid over heel Limburg. Naast de apotheken heeft de VAL een eigen groothandel, bereidingsapotheek en blistercentrum. De ICT voor de hele organisatie is in eigen beheer en alle software voor de verschillende afdelingen wordt zelf ontwikkeld. Wij werken met Central-Filling, Track & Trace, distributierobots en afhaalautomaten.

Wat neem je mee?

Een enthousiaste, proactieve en klantvriendelijke werkhouding. Inzicht in de diverse werkzaamheden, waarbij je prioriteiten kunt stellen en zowel goed samen als zelfstandig kunt werken.

We zoeken iemand die in het bezit is van het MBO diploma Apothekersassistent en een goede beheersing van de Nederlandse taal (spreken en schrijven) heeft.

Wat bieden we jou?

Een baan als apothekersassistente in een apotheek met een fijn team van assistentes, waarbij collegialiteit en samenwerking heel belangrijk zijn.

Afwisselende werkzaamheden, zoals baliewerk, aanschrijven, uitvullen, herhaalservice, verwerking van baxtermedicatie, zorgprojecten, verwerking van MFB's.

Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO apotheken.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met of op .

 • Vacature: Farmaceutisch medewerker Behulpzaam, sociaal en secuur: belangri…

 • De Verenigde Apotheken Limburg is actief in Noord, Midden en Zuid Limburg,…

 • Behulpzaam, klantvriendelijk, sociaal en representatief: belangrijke eigen…


E

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelApothekersassistent
Indicatie salaris (min – max]1390 – 1390
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheFarmacie
LocatieHorn, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://www.v-a-l.nl/vestigingen/apotheek-horn/nieuws/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.