Assistent Taxateur Commercieel Vastgoed Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars 05-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Assistent Taxateur Commercieel Vastgoed Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars 05-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Vacature Assistent Taxateur Commercieel Vastgoed

Heb jij affiniteit met de vastgoedmarkt en ben je gedreven om de fijne kneepjes van het taxatievak te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!Ontdek de dynamische wereld van onze taxateurs en groei mee in een omgeving waar nauwkeurigheid en kwaliteit centraal staan. Maak deel uit van ons succes en ontwikkel je vaardigheden in deze veelzijdige rol binnen het taxatievak.

Wat ga je doen?
Als assistent-taxateur ga je samen met onze taxateurs aan de slag met zeer uiteenlopende taxatievraagstukken, dit kunnen zowel losse taxaties als portefeuilletaxaties zijn. Om alle ins en outs van het vak te leren, word je van A tot Z betrokken bij het taxatietraject; van veldwerk tot het uitwerken van gedetailleerde rapporten. Je gaat bijvoorbeeld mee naar een taxatieopname en daarbij kom je van alles tegen: de ene dag ben je in studentenkamer in hartje Groningen en de volgende dag sta je in een bedrijfsgebouw in de Eemshaven. Door de veelzijdigheid van de locaties en de objecten die we taxeren, kom je altijd nieuwe dingen tegen!

In samenwerking met de taxateur werk je na de opname aan de uitwerking van het taxatierapport. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het vullen van taxatiedossiers en zoek je, samen met de taxateur, naar geschikte referenties. Het proces dat je doorloopt omvat alle relevante aspecten die uiteindelijk de waarde bepalen, waaronder bouwkundige, geografische en juridische overwegingen.

Wat vragen we van jou?

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt goed organisatievermogen
 • Je bent stressbestendig
 • Je hebt gevoel voor verantwoordelijkheid
 • Je bent zelfstandig, maar ook een teamspeler

Wie zijn wij?
Sinds 2002 zijn we actief in de noordelijke drie provincies en verhuren, verkopen en taxeren we veelal kantoorruimte, winkelruimte, bedrijfsruimte en (woning)beleggingen. In de loop der jaren is ons kantoor - in de binnenstad van Groningen - uitgegroeid van twee naar tien collega's. We zijn een klein, hecht team met één verbindende factor: een grote passie voor bedrijfsmatig vastgoed. We zijn trots op het team dat er vandaag de dag staat en de successen die we behalen vieren we graag samen op de vrijdagmiddagborrel. Ten slotte hebben we elke vrijdag een pastalunch.

Waarom zoeken wij jou?
De vraag naar onze taxatiediensten neemt toe. Momenteel bestaat het team van de taxatieafdeling uit 2 (Register) Taxateurs en 1 Assistent Taxateur. Ter versterking van dit team zijn wij op zoek naar een taxatietalent dat bij ons alle fijne kneepjes van het vak wil leren.

Wat bieden we jou?

 • Een functie van 36-40 uur per week
 • Een salaris tussen € 2.300 - € 3.000 afhankelijk van kennis en ervaring
 • Een leuke werkplek in de binnenstad van Groningen
 • Variërende werkzaamheden waardoor geen werkdag hetzelfde is
 • Een jong, maar ervaren team in een laagdrempelige werkomgeving
 • Ruimte en flexibiliteit wanneer dat nodig is
 • Doorgroeimogelijkheden naar een functie als Register Taxateur

Dat kan! Stuur je cv naar
Voor vragen kan je gerust contact opnemen met via .

Wel onderdeel worden van ons team, maar niet als Assistent Taxateur?

Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars
Ubbo Emmiussingel 37
9711 BC Groningen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTaxateur
Indicatie salaris (min – max]2300 – 3000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMakelaardij/Vastgoed
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kooistrafeenstra.nl/vacature/vacature-assistent-taxateur-commercieel-vastgoed/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.