Basisschool leerkracht volgend schooljaar (24/25) Maandag 17-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Basisschool leerkracht volgend schooljaar (24/25) Maandag 17-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als jij nog niet weet hoe schooljaar 24-25 er uit ziet, lees dan verder.

Wellicht sta jij momenteel op een kruispunt in je leven en weet je niet zo goed welke weg je wil inslaan. Bij Maandag geven wij jou de kans om goed na te denken én om te ervaren wat jouw volgende bestemming wordt. Wanneer je bij ons in dienst treedt kun je middels verschillende opdrachten kijken waar jij energie van krijgt. Zo kun je bijvoorbeeld bij de ene basisschool lesgeven in bijvoorbeeld het jenaplan onderwijs en op de volgende school in het reguliere onderwijs. Op deze manier kun je een kijkje nemen bij verschillende vormen van onderwijs en ook bij verschillende groepen. Want niks is zo belangrijk dat jij met plezier naar jouw werk gaat.

Hoe lang ben je ongeveer op een school? Gemiddeld duurt zo’n opdracht drie tot vier maanden maar ook een periode voor langere tijd is mogelijk. Alles gaat in overleg met jouw wensen en ambities binnen het onderwijs.

Naast dat je via jouw (vaste) dienstverband bij Maandag verzekerd bent van een inkomen bieden wij ook begeleiding. Loop je ergens tegenaan, dan staan wij van Team Onderwijs voor jou klaar. Je hebt mij jouw vaste aanspreekpunt waardoor de lijntjes kort zijn, dat is wel zo fijn. Daarnaast hebben we een Maandag Academy met meer dan 90 cursussen en trainingen waardoor jij je kunt blijven ontwikkelen. Op zowel professioneel als persoonlijk gebied.

Als basisschool leerkracht volgend schooljaar (24/25) bij Maandag is het handig dat jij je snel op je gemak voelt op een nieuwe plek. Je kunt je dingen snel eigen maken en je makkelijk aanpassen in een nieuwe omgeving. Daarnaast ben je communicatief vaardig, je bent niet bang om jouw collega’s op locatie vragen te stellen wanneer je er niet uit komt.

Lees jij dit bovenstaand en herken jij jezelf hierin? Dan lijkt het mij waardevol om eens een kop koffie of thee te drinken. Ben jij klaar om een te zien wat er nog meer voor jou in het verschiet ligt?  

Wat bieden wij daarnaast nog meer:

-         Een (vast) dienstverband zodat je verzekerd bent van een inkomen

-         Salaris volgens de LB schalen binnen het onderwijs (€3.301 – €5.030)

inschaling o.b.v. opleiding en ervaring

-         Reiskostenvergoeding van 0,23 cent per km

-         Vakantiegeld, 13de maand, pensioenopbouw

-         Toegang tot onze Maandag Academy

-         Persoonlijke begeleiding

Functie eisen

Wij zoeken iemand die in ieder geval het volgende bezit:

  • Je hebt een afgerond pabo diploma op zak
  • Je spreekt goed Nederlands (moedertaal of C1 niveau)
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 24 uur per week (uren bespreekbaar)
  • Je bent in staat om je snel dingen eigen te maken
  • Je hebt ervaring (stage of werk)

Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Basisschool leerkracht volgend schooljaar (24/25) die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelLeerkracht Montessorionderwijs
Indicatie salaris (min – max]3301 – 5030
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 40
Contactgegevensemma.vanseventer@maandag.nl , 31616150203 https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108217284?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.