Bestuurssecretaresse FPC Dr. S. van Mesdag 01-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Bestuurssecretaresse FPC Dr. S. van Mesdag 01-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Bestuurssecretaresse ( 32 - 36 uur)

Wil jij een cruciale rol spelen in de optimale ondersteuning van de raad van bestuur?

Waar ga je aan de slag?

Forensisch Psychiatrisch Centrum Dr. S. van Mesdag heeft een maatschappelijke opdracht: patiënten behandelen die voor de samenleving en/of voor zichzelf een gevaar vormen. Wij behandelen patiënten met een psychiatrische stoornis met als doel een herhaling van het delictgedrag te voorkomen. Zo dragen wij bij aan de veiligheid van de samenleving en kunnen we het perspectief van onze patiënten op een betekenisvol bestaan verbeteren. Deze maatschappelijke opdracht kunnen wij alleen bereiken met goed opgeleide en gekwalificeerde medewerkers die waardevol werk verrichten.

Wat ga je doen?

Als Bestuurssecretaresse maak je deel uit van de Staf, welke bestaat uit de afdelingen Communicatie, Juridische Zaken, Kwaliteitszorg, Gegevensbescherming en Bestuurssecretariaat. Je ondersteunt de raad van bestuur (RvB), raad van toezicht (RvT) en bestuurssecretaris in de uitoefening van hun functie. Je verricht diverse secretariële-, administratieve- en organisatorische werkzaamheden. Je bereidt vergaderingen voor en notuleert tijdens de vergaderingen van het Managementteam (MT), RvB en RvT. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt voor in- en externe contacten. Hieronder valt het afhandelen van vragen die via diverse wegen (telefonisch of via de mail) binnenkomen, het beheren van diverse agenda's, het behandelen van in- en uitgaande mails, brieven, memo's en rapportages. Als Bestuurssecretaresse signaleer en bewaak je afspraken en actiepunten. Je bent verantwoordelijk voor het (digitale) bestuursarchief. Tevens organiseer je uiteenlopende werkbezoeken, vergaderingen en bijeenkomsten waarbij je verantwoordelijk bent voor het begeleiden van bezoekers. Tot slot verzorg je werkbegeleiding aan (nieuwe) collega's, doet (verbeter)voorstellen voor de werkprocessen en je ondersteund bij (de voorbereiding van) het opstellen van projectplanningen en beleidsstukken.

Wat kom je brengen?

  • Je beschikt over een afgeronde relevante opleiding op hbo-niveau aangevuld met enkele jaren werkervaring als directie- of bestuurssecretaresse;
  • Je bent digitaal vaardig en behendig in het werken met Microsoft 365 programma's;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en kunt je zowel schriftelijk als mondeling uitstekend uitdrukken.

Wie ben je?

  • Je herkent je in de kernwaarden mensgericht, rechtvaardig en groei;
  • Bent in staat om proactief en nauwkeurig te werken;
  • Je kunt je flexibel opstellen en bent stressbestendig;
  • Gaat uitdagingen niet uit de weg, bent initiatiefrijk, oplettend en een organisatietalent;
  • Tot slot ben je representatief, integer en betrouwbaar.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving, waarin je nauw samenwerkt met collega's. Wij investeren in uitstekende zorg voor onze patiënten en in ons personeel. Daarom heb je bij ons mogelijkheden om je te ontwikkelen, zowel in de dagelijkse praktijk van je werk als door het volgen van trainingen en opleidingen. Je kunt rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao-ggz.
De functie is ingeschaald in FWG-groep 45 Je salaris bedraagt minimaal € 2.451,- en maximaal € 3.863,- bruto per maand bij een volledig dienstverband, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband. De ingangsdatum is zo spoedig mogelijk, uiteraard in overleg.

Ben je enthousiast?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Titia Kootstra, Bestuurssecretaris, via . Solliciteren kan tot en met zondag 26 mei 2024 via de onderstaande button. De selectiegesprekken zijn gepland op dinsdag 4 juni 2024. Zien wij jou graag als nieuwe collega, dan is het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een vast onderdeel van de selectieprocedure.

Houd daarom deze postvakken ook in de gaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Of kom direct in contact

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBestuurssecretaresse
Indicatie salaris (min – max]2451 – 3863
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijvanmesdag.nl/vacature/bestuurssecretaresse-32-36-uur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.