Beveiliger Datacenter Securitas 01-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Beveiliger Datacenter Securitas 01-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Beveiliger Datacenter

Hoogkerk

Beveiliging & Surveillance

Full-time

Objectbeveiliging

Beveiliger Datacenter

Hoogkerk

Full-time

Beveiliging & Surveillance

Objectbeveiliging

Dit ga je doen

In Hoogkerk staat een groot internationaal Data Center. Jij kan daar voor de beveiliging gaan zorgen. Met een beveilgingsdiploma kun jij direct bij ons aan de slag.
Heb je nog geen beveiligingsdiploma maar zit je vol ambitie? Bij ons kun je je diploma halen. Het team van collega's Middenmeer neemt je dan vanaf dag 1 mee in onze dynamische wereld. Je loopt mee met gediplomeerde beveiligers en leert zo al snel alle kneepjes van het vak.

Wat ga je dan o.a. doen?

 • Rondes lopen en procedures opvolgen
 • Alarmopvolging
 • Je draait lobby-diensten en verzorgt de receptie
 • Surveillance op het terrein
 • Je draait diensten bij de metaaldetectiepoort

Wanneer jij jouw talenten en vaardigheden goed kenbaar maakt zijn er eindeloze mogelijkheden binnen onze organisatie. Om dit te stimuleren bieden wij diverse opleidingen/ cursussen aan.

Dit ben jij

Wie ben jij?

 • Jij past binnen ons team van beveiligers omdat je proactief en alert bent maar ook oog voor detail hebt.
 • Je bent sociaal, communicatief sterk en je hebt een professionele houding en uitstraling.
 • Daarnaast beschik jij over een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • In bezit van een diploma Beveiliger 2. Heb je nog geen diploma, klik dan hier: Aspirant beveiliging
 • Een rijbewijs plus vervoer is een dikke pre ivm de bereikbaarheid
 • Engels voelt voor jou als een tweede taal. Belangrijk omdat jij in een internationale omgeving komt te werken waar Engels de voertaal is en je diverse trainingen krijgt vanuit de opdrachtgever die in het Engels zullen zijn.

Dit krijg jij van ons


Een dynamische baan met doorgroeimogelijkheden.

Securitas laat je kennismaken met de nieuwste technieken en veranderingen in de beveiliging met de daarbij horende opleidingen.

Ben je gediplomeerd beveiliger?


Dan bieden wij bij geschiktheid een contract aan van onbepaalde tijd. Met een bruto uurloon tussen de €15,08 en €17,97 euro bruto per uur exclusief toeslagen en reiskostenvergoeding.

Ook onze opdrachtgever ziet jouw waarde in. Jij bent voor hen heel erg belangrijk. Zij maken geen verschil tussen hun eigen personeel en jou. Elke dag staat er (warm) eten voor je klaar in de kantine. Daar staat een kok heerlijk voor je te koken. Ook voor andere leuke activiteiten zoals een barbecue mag je een uitnodiging verwachten.

Hier ga jij werken

Kom je bij Securitas werken als beveiliger datacenter dan kom je te werken in de dynamische en internationale wereld van data-opslag. Al onze data wordt bewaard op servers in een enorm Logistiek Centrum.

In deze tijd doen we alles digitaal en al die data moet natuurlijk ergens worden opgeslagen. Dat moet ook nog eens veilig gebeuren want niemand wil dat er gegevens op straat komen. Het kan een onschuldige foto zijn, maar ook een medisch dossier, bankgegevens of nog veel erger. Daarom is het zo ontzettend belangrijk dat wij deze data 24/7

Dit maakt jouw rol onmisbaar en heel verantwoordelijk!


Solliciteren op deze functie

Enthousiast geworden over deze functie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop. Zodra je op deze button klikt, start voor jou het sollicitatieproces.
Goed om te weten: voordat je jouw arbeidsovereenkomst ontvangt, wordt er een assessment toegestuurd en wordt er altijd een screening bij de politie uitgevoerd. Deze screening duurt 6 tot 8 weken en voor een positieve uitslag is het vereist dat je niet eerder in aanraking bent geweest met politie of justitie. Ook sta je de afgelopen 8 jaar ingeschreven in een gemeente in Nederland.

Ja, ik wil de video afspelen

"In mijn persoonlijke ontwikkeling en groei ben ik erg vooruit gegaan bij Securitas. Bij deze baan leer je echt jezelf kennen. Je geduld wordt op de proef gesteld en het heeft mij ook volwassener gemaakt."

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBeveiliger
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheBeveiliging/Bewaking
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijsecuritas.nl/vacatures/beveiliger-datacenter-hoogkerk-b697c906-2553-4f92-8d3c-19f37ecdf462

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.