Bijbaan wegenwacht ANWB Timing 29-04-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Bijbaan wegenwacht ANWB Timing 29-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Als parttime monteur in Groningen bij de ANWB Wegenwacht verhelp je de meest voorkomende pechgevallen door zelf de weg op te gaan. Niet alleen in de buurt van jouw standplaats Groningen, maar ook daarbuiten. Je gaat aan de slag met het testen en vervangen van accu’s, je verwisselt banden, repareert fietsen én je helpt ANWB-leden die hun sleutels in de auto hebben laten liggen. En dat is maar een kleine greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden. In deze bijbaan word je volop uitgedaagd, want iedere hulpvraag is anders. Aan jou de taak om te kijken of je het probleem snel, veilig en definitief kunt verhelpen. Geen dag is in de Wegenwacht hetzelfde! Dit is de ultieme bijbaan als je van sleutelen houdt, graag onder de mensen bent én je tijdens de zomer nuttig wilt maken.

Wij bieden:

• Startdatum 1 juli;

• Een werkweek van 12 tot 40 uur per week;

• 1 dag in het weekend;

• Salaris van €15 euro bruto per uur;

• Trainingsprogramma van 10 dagen;

• De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door je toegang te verlenen tot meer dan 100 gratis online trainingen en cursussen;

Wij vragen:

• Beschik je over een rijbewijs B? • Ben je woonachtig in een straal van 20 kilometer van de standplaats in Groningen? • Beschik je over een VOG of kun je die aanvragen? • Ben je minimaal 12 uur per week beschikbaar, waarvan 1 dag in het weekend. Alle overige uren zijn in overleg met jouw beschikbaarheid. Als achtergrond neem je mee;

Omdat je voor een korte periode ons team komt versterken, is het belangrijk dat je al wat sleutel ervaring hebt. Jij snapt wat er moet gebeuren bij de verschillende lampjes die branden en zo weet je dat je olie ververst en niet alleen bijvult, om maar wat te noemen. Van de ANWB krijg je een kort opleidingstraject waarin je onder andere een EHBO certificering ontvangt en veilig langs de weg leert werken. Het is verder belangrijk dat je het leuk vind om met mensen te werken en onze leden te woord te staan. Onderweg kom je de meest uiteenlopende mensen tegen en dat is juist wat je leuk vindt! Je gaat aan de slag via het uitzendbureau Timing, maar je verdient gewoon hetzelfde en bent onderdeel van het team! Als je op de Solliciteer-button klikt, kun je je direct aanmelden. Timing doet de voorselectie voor ANWB. Heel veel succes en tot snel!

Waar ga je werken:

Hoewel je in deze baan veel op pad bent, staan je collega’s altijd voor je klaar en jij voor hen. Met raad en daad, een goed gesprek of een gezamenlijke lunch op één van de Wegenwacht stations onderweg.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWegenwacht
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)9 – 16
Contactgegevensrecruitment.denhaag@timing.nl , onbekend https://www.timing.nl/
Type contractTijdelijk
BrancheZakelijke dienstverlening
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.timing.nl/solliciteren/10AV151603/?utm_source=NVB&utm_medium=cpc&utm_campaign=alljobs

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.