Bode Facilitair Medewerker Gemeente Het Hogeland 02-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Bode Facilitair Medewerker Gemeente Het Hogeland 02-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Bode (facilitair medewerker)

B en jij graag het visitekaartje van een organisatie? Vind je het leuk om heel veel mensen te kennen en heb je een dienstverlenende instelling? Dan is de functie van Bode wat voor jou!

Welkom in ons team!

Je komt te werken in het team facilitair. We zijn met ongeveer 15 collega's. Samen nemen wij de interne dienstverlening van de gemeente voor onze rekening. We ondersteunen collega's online, per telefoon en op de locaties zelf. "Ook als het goed gaat, kan het steeds een beetje beter". Dat is het credo van ons team. Het is belangrijk onze collega's goed en gastvrij geholpen worden, zodat zij hun werk goed kunnen doen!

Wat ga je doen?

Jouw werk is erg divers en geen dag is hetzelfde! Je doet allerlei facilitaire taken van het gemeentehuis in Winsum, Leens en Uithuizen. Jij bent dé persoon die veel regelt omtrent het gebouw en de bijeenkomsten in het gebouw. Dit doe je door te assisteren bij een huwelijk, aflegging van de eed of een vergadering. Je zorgt bijvoorbeeld dat de juiste opstelling er staat, koffie/thee geregeld is en presentatiemiddelen klaar staan. Je ondersteunt collega's als er vragen zijn over vergaderfaciliteiten. Soms vang je ook gasten op, bijvoorbeeld een minister of gasten voor een huwelijk. Bij bijzondere bijeenkomsten regel je ook de catering. Veel werk organiseer je van tevoren, maar ad hoc ben je soms ook nodig om bijvoorbeeld op het laatste moment een collegevergadering te ondersteunen in apparatuur. Verder:

 • Je verzorgt de raadsvergaderingen van de gemeente. Dit doe je ook in avonddiensten (in roosters).
 • Je bent onderdeel van de Bedrijfshulpverlening (BHV).
 • Je zorgt dat de vlag wordt gehesen volgens het vlaggenprotocol.

Wie ben jij?

Jij bent een bode die met passie zorgt dat collega's hun werk goed kunnen doen. Of het nu gaat om een minister, burgemeester, inwoner of collega: iedereen krijgt van jou dezelfde klantgerichte behandeling. Collega's komen graag naar je toe omdat jij een oplossingsgerichte houding hebt. Je vindt het leuk dat jij iedereen kent en iedereen kent jou! Als je na een werkdag weer naar huis gaat, dan krijg je een glimlach van het feit dat je op veel gebieden hebt ontzorgt. Je kunt goed zelfstandig werken en je bent gericht op kwaliteit. Verder:

 • Je hebt ervaring in een klantgerichte en dienstverlenende functie;
 • Affiniteit met techniek, zodat je kunt ondersteunen in vergaderapparatuur, printers en/of kleine technische klusjes zelf kunt doen;
 • Je bent flexibel in werk en bereid om in roosters en avonddiensten te werken.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Wat bieden wij jou?

Een hele leuke baan in een mooie gemeente! Je werkt in een team met een open en gezellige werksfeer! Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te zijn, je te ontwikkelen en om jouw eigen ideeën in te brengen! Verder krijg je onder meer:

 • een arbeidsovereenkomst van 30 uren per week;
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, waarbij we eerst een jaarcontract aanbieden om te kijken of het jou en ons bevalt;
 • een bruto voltijd salaris tussen de € 2.288,- en € 3.327,- (functieschaal 5);
 • bovenop dit salaris een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05%;
 • naast het wettelijke verlof ook bovenwettelijk verlof omdat wij een goede balans tussen werk/privé belangrijk vinden;
 • een ontwikkelbon om in te zetten voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • de mogelijkheid om lid te worden van een actieve personeelsvereniging met uitjes zoals een borrel, pubquiz, bowlen.

We hopen dat we jouw interesse hebben gewekt en kijken uit naar jouw reactie. Wil je eerst meer van ons weten? Je kunt dan gerust jouw vragen telefonisch stellen. Je kunt bellen met () via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBode
Indicatie salaris (min – max]2288 – 3327
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)30 – 30
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieWinsum Gn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://hethogeland.nl/bestuur-en-organisatie/vacatures/vacature?tx_windvacancies_detail%5Baction%5D=detail&tx_windvacancies_detail%5Bcontroller%5D=Vacancy&tx_windvacancies_detail%5Bvacancy%5D=517&cHash=9361f5c0c3f67b0ac4123ed4d7481100

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.