Calculator Eminent Groep 24-04-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Calculator Eminent Groep 24-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Als Calculator/Project Begroter ben je verantwoordelijk voor het maken van schattingen en begrotingen voor projecten met betrekking tot gasleidingen en -installaties, evenals voor nieuwe energiebronnen zoals waterstof, warmteleidingen, LNG-terminals en CO₂-opslag/transport. Voor projecten binnen de nieuwe energie kunnen de geschatte waarden oplopen tot 1 miljard of meer, waarbij jij de leiding hebt over het opstellen van de begroting.

Je zorgt ervoor dat je complexe projecten in verschillende disciplines overzichtelijk maakt en stelt de budgetten en kostprijzen vast. Hiervoor is uitgebreide kennis nodig van materialen, planningen, uitvoeringsmethoden, enzovoort.

De ramingen en begrotingen die je maakt, worden onder andere gebruikt door stuurgroepen en projectleiders om projectvoorstellen te ondersteunen en om de economische haalbaarheid en risico's te beoordelen. Als Calculator/Project Begroter speel je dan ook een cruciale en onmisbare rol in onze projectenorganisatie. Je werkt daarom op verschillende niveaus binnen de organisatie.

Vacature eisen

Om als Calculator/Project Begroter aan de slag te gaan ben je van huis uit een nieuwsgierig persoon die in staat is rust en overzicht te bewaren in hectische tijden. Je bent leergierig en, ondanks jouw ervaring, vind je het leuk om nieuwe methoden te leren. Daarnaast ben je assertief genoeg om door te vragen wanneer het nodig is. Ook heb/ben je: • Een HBO opleiding gevolgd met een technische afstudeerrichting; • De afgelopen ca. 5-10 jaar gewerkt in de energie gerelateerde industrie én heb je in een leidende rol met cost engineering/cost estimate te maken gehad; • Ervaring met werken in een (technische) projectenorganisatie en/of een politieke organisatie en sta je stevig in je schoenen; • In het bezit van rijbewijs B, omdat je met regelmaat Gasunie locaties in Nederland bezoekt, ca. 25%

 

FunctietitelCalculator
Indicatie salaris (min – max]5000 – 9999
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevenss.kruit@eminentgroep.nl , onbekend https://www.eminentgroep.nl
Type contractZZP
BrancheOverheid/Non-profit, Techniek
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://eminentgroep.nl/vacatures/calculator-groningen-1953622/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.