Combi Chauffeur volume transport CE 24/7 Drive 07-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Combi Chauffeur volume transport CE 24/7 Drive 07-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Voor de vacature Combi Chauffeur Volume Transport (CE) zijn we op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige collega. Je gaat de weg op om onze afnemers zo goed mogelijk van dienst te zijn, door leveringen volgens schema uit te voeren. Naast je enthousiasme en zelfstandigheid, ben je een sociale en flexibele medewerker. Je komt terecht in een gezellige organisatie, waar we omkijken naar elkaar. Wij bieden geen baan van 9.00 tot 17.00 uur; we passen ons voortdurend aan naar de wensen van onze opdrachtgevers. Zo overnacht je af en toe in de vrachtwagen, om de volgende dag verder te rijden.

Bij de uitvoering van de ritten  word je in sommige gevallen geladen en gelost middels een heftruck. In andere gevallen ga je zelf aan de slag met een meeneemheftruck of pompwagen.

Is jouw interesse gewekt? Reageer dan snel!

Vacature eisen

  • Rijbewijs CE
  • Code 95
  • Ervaring met kooiaap is een pre
     

 

FunctietitelChauffeur Exceptioneel Transport
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensroosendaal@247drive.nl , 31113648200 http://247drive.nl
Type contractTijdelijk
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://banners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertBeans.TrackingServlet?seid=160535039&t=101&cid=24DR-NL&vid=13655

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.