Communicatiemedewerkers Gemeente Het Hogeland 16-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Communicatiemedewerkers Gemeente Het Hogeland 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Communicatiemedewerkers

Duizendpoten. Als jij snapt wat dat is, zijn we op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk communicatiekanonnen. Samen met je collega's van het team Communicatie ben je dagelijks aan de slag om de organisatie communicatiever te maken.

Word jij blij van het professioneel uitwerken van communicatieplannen? Wil jij samen met een communicatieadviseur een thema of project helder verbeelden en daarover vertellen? Ken jij de oude en nieuwe media en weet je die op het juiste moment in te zetten? Lees dan vooral verder, want wie weet ben jij één van de communicatiemedewerkers die wij zoeken.

Team

Je draait mee in het team Communicatie. Met dit team werken we aan veel verschillende Hogelandster opgaven die zowel intern als extern impact hebben. Onze kracht zit in het samenwerken met de mensen van de inhoud: we staan naast de projectleiders, programmamanagers, wethouders en collega's met communicatieve of participatieve vraagstukken. Wat we doen, doen we voor en bij voorkeur samen met de inwoners. De inwoner van Het Hogeland is onze focus

En ja: we halen koffie voor elkaar, zijn in voor een lolletje en graaien vaak in de snoeppot. We maken deel uit van een Newsroom, hebben medewerkers, adviseurs en strategen voor projecten en een eigen vormgever. En we zijn serieus in de professionalisering van ons vak. Daarbij zijn we allemaal een tikkie eigenwijs. Jij mag dat ook best zijn. Graag zelfs!

Dit ga je doen

Het team adviseert én ondersteunt het gemeentebestuur en de organisatie. Binnen dit ambitieuze en dynamische team ben jij een belangrijke speler bij de uitvoering van communicatietaken. Je gaat zelfstandig diverse communicatiewerkzaamheden uitvoeren. Denk aan het schrijven van teksten op B1-niveau ( Helder Hogelands ) voor verschillende doeleinden, zoals intranet- en persberichten en content voor social media. Ook ben je betrokken bij het ontwerpen van visuele materialen, zoals posters en flyers. Verder werk je veel samen met de communicatieadviseurs aan projecten en programma's en maak je deelplannen die je zelf uitvoert.

Jouw talenten

Je bent een creatieveling met een brede maatschappelijke blik. Iemand met een prettige pen en analytisch vermogen. Je hebt oog voor detail en durft kritisch door te vragen. Je werkt planmatig en ondersteunend aan een project(team). Als teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden draag je positief bij aan het team. En je vindt het belangrijk om plezier te hebben in je werk.

Je hebt een relevante opleiding in communicatie afgerond. Ervaring is fijn, maar kennis van het vak en enthousiasme het belangrijkste. Jouw drive voor het communicatievak en wat jij voor ons kan betekenen moet van jouw reactie afspatten. We gaan met meerdere sollicitanten in gesprek, dus zorg dat je opvalt.

Wat wij jou bieden

Een uitdagende functie in een dynamische gemeente met veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, want blijven leren is belangrijk. Er zijn meerdere thema's en opgaves waar aan gewerkt moet worden. Wat je gaat doen hangt af van jouw kennis, ervaring en wensen.

  • Een arbeidsovereenkomst van maximaal 36 uren per week. Werk je liever minder? We kijken wat het beste bij jou past;
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar. Gedurende dit jaar kijken we of het jou en ons bevalt met de blik op een structurele invulling.
  • Een bruto voltijd salaris tussen de € 3.317,- en € 4.752,- (schaal 9 cao gemeenten) per maand. Bovenop dit salaris ontvang je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05%;
  • Naast het wettelijke verlof ontvang je ook bovenwettelijk verlof. Zo kun je eens wat vaker een dag vrij nemen of langer vakantie houden;
  • Je kunt op een van onze locaties in Leens, Uithuizen en Winsum of vanuit huis werken en krijgt de middelen die je daarvoor nodig hebt. Als team spreken we af op het gemeentehuis in Winsum.

We hopen dat we jouw interesse hebben gewekt en kijken uit naar jouw reactie. Wil je eerst meer van ons weten? Je kunt dan gerust even bellen of een WhatsApp sturen naar .

Je kunt reageren tot 29 mei 2024. De gesprekken vinden plaats op 6 juni.

De functie wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne medewerker van de gemeente Het Hogeland voorrang.

Ruimte!

Bij Het Hogeland gebeurt veel! We zijn één van de grootste gemeenten van Nederland. Je vindt hier alles, van prachtige natuurgebieden tot het mooiste dorp van Nederland. Maar ook veel bedrijvigheid. Zoals de Eemshaven, waar hard wordt gewerkt aan de energietransitie van Nederland.

Ruimte is onze visie. Spreekt ruimte je aan?

Sluitingsdatum

28-05-2024

Startdatum

16-05-2024

Locatie

Winsum

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCommunicatieadviseur
Indicatie salaris (min – max]3317 – 4752
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieWinsum Gn, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://hethogeland.nl/bestuur-en-organisatie/vacatures/vacature?tx_windvacancies_detail%5Baction%5D=detail&tx_windvacancies_detail%5Bcontroller%5D=Vacancy&tx_windvacancies_detail%5Bvacancy%5D=529&cHash=1e478592d0261804a9d5d91a89d2612b

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.