Constructiebankwerker Coöperatie Koninklijke Cosun 09-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Constructiebankwerker Coöperatie Koninklijke Cosun 09-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Cosun logo

Duynie

Cosun logo

Constructiebankwerker

Op locatie

 • Hoogkerk
€ 2.800 - € 3.900 per maand Techniek

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Kun jij lassen en ben je een sleutelaar? Werk je daarnaast graag in een omgeving waar een fijne sfeer heerst persoonlijke groei gestimuleerd wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Voor onze productielocatie te Groningen (Vierverlaten) zijn wij op zoek naar een:


Constructiebankwerker


Wat ga je doen?

Als Constructiebankwerker heb je binnen de divisie Onderhoud een zeer brede en verantwoordelijke rol. Je bent tegelijkertijd lasser, monteur en constructiewerker. Jij bent de stabiele factor in de constructiewerkplaats en gaat aan de slag met reparatiewerkzaamheden, constructiewerk en het oplossen van tweedelijns storingen in de fabriek. Denk hierbij vooral aan het up to date houden van machines en het repareren van bijvoorbeeld pomponderdelen of transportschroeven. Je werkt hierbij op basis van technische tekeningen maar ook veel volgens opdracht van collega's.


Als de fabriek stilstaat werk je veelal vanuit de werkplaats, tijdens de campagne ben je ook beschikbaar om te ondersteunen bij spoedklussen. Je gaat voornamelijk zelfstandig aan de slag maar bent onderdeel van een groter team. In deze functie zit veel variatie en als Constructiebankwerker kom je met veel aspecten van de werktuigbouwkundige techniek in aanraking.


In deze rol werk je veel samen met collega's van de bankwerkerij en de monteurs die het onderhoud in de fabriek plegen. Wanneer collega's of externen werkzaamheden uitvoeren in de constructiewerkplaats help jij ze op weg. Je zorgt voor de nodige begeleiding en kan mensen aanspreken bij verkeerd gebruik van machines of gereedschappen.


In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de orde en netheid in de werkplaats volgens de 5S principes. Je zorgt voor het nodige onderhoud aan de machines en zorgt voor het bijhouden van de behoefte aan materiaal en gereedschappen.

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde Mbo 3 opleiding richting werktuigbouwkunde;
 • Je bent een echte vakman/allrounder en kunt uit de voeten met een zetbank, kantbank, wals, slijpmachine en zaagmachine;
 • Je staat stevig in je schoenen en bent flexibel en stressbestendig;
 • Competenties die bij jou passen: nauwkeurig, creatief, leergierig.

 • Een informele werksfeer met leuke collega's, waarin de mens centraal staat;
 • Deze functie is breed en gevarieerd, je kunt jezelf ontwikkelen en jouw technische kennis verder verbreden;
 • Je komt te werken bij een ontzettend duurzaam bedrijf. Zo zijn wij één van de grootste groen gasproducenten van Nederland!
 • Een salaris tussen de €2.800,- en €3.900,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Uitstekende pensioenregeling met zeer lage werknemersbijdrage (en daarmee een mooie bruto netto verhouding);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek);
 • 23 ADV-dagen (o.b.v. 40-urige werkweek) welke je kan opnemen of (deels) uitbetalen;
 • Klik hier voor een totaaloverzicht van de voorwaarden.

Over Cosun Beet Company

Cosun Beet Company (voorheen Suiker Unie) streeft ernaar om de groenste, innovatiefste en succesvolste bietenverwerker van de wereld te zijn. Met ca. 850 medewerkers zijn we één van de meest efficiënte suikerproducenten in Europa. Naast het ontwikkelen, produceren en verkopen van suiker en suikerspecialiteiten worden alle onderdelen van de suikerbiet verwerkt tot producten voor o.a. voeding, energie en biobased producten. Alle componenten van de biet worden benut, waardoor er geen afval is. Duurzaam ondernemen is verweven in onze strategie, zowel voor klanten, telers als medewerkers.


Bekijk deze video voor meer inzicht in het productieproces en informatie over de organisatie.


Contact en informatie

Meer informatie over de inhoud van de functie kan je verkrijgen bij () via .


Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelConstructiebankwerker
Indicatie salaris (min – max]2800 – 3900
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijcosun.nl/l/de/o/constructiebankwerker-2

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.