Consultant Finance Yacht 06-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Consultant Finance Yacht 06-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Functieomschrijving

Beschrijving

Jij zit bij toonaangevende klanten aan tafel om de mooiste opdrachten binnen te halen voor finance professionals. Maar jouw functie heet niet voor niets consultant. Je bent namelijk een waardevolle sparringpartner voor organisaties en geeft advies over de meest uiteenlopende personeelsvraagstukken.

Wat ga je doen?

Sales en netwerken zitten in jouw DNA. Het draait hier vooral om nieuwe acquisitie, maar ook om accountbeheer. De kunst is om ergens binnen te komen en vanuit daar een ‘account’ verder uit te breiden. Door nieuwsgierig te zijn, voorop te lopen qua marktkennis en in contact te blijven met klanten, haal je meer business uit bestaande klanten dan door continu nieuwe klanten te werven. In dit team vind je gelukkig al vele bestaande relaties, die je de mogelijkheid bieden om je netwerk verder uit te breiden. Per week voer je ongeveer 10 persoonlijke klantgesprekken. Je bedient een gevarieerd klantenpakket, van onderwijsinstellingen en corporate bedrijven tot het MKB in verschillende sectoren. Je organiseert regelmatig masterclasses of deelt kennis via whitepapers met je netwerk, met als doel verbinden en elkaar vooruit helpen.

Naast het relatiebeheer met nieuwe en bestaande klanten ben je samen met het team verantwoordelijk voor het begeleiden van professionals. Je werkt kandidaatgedreven en regisseert samen met je collega’s het aannameproces, waarbij je nauw samenwerkt met de talent acquisition specialist.

Voor 10-15 interim professionals fungeer je als werkgever. Je bent verantwoordelijk voor de opdrachtbegeleiding, wat inhoudt dat je continu in gesprek bent in de rol van professional en over eventuele vervolgopdrachten. Je gaat vroegtijdig in gesprek met professionals over volgende opdrachten, deelt proactief vacatures en organiseert events om leegloop te voorkomen.

Wat wij jou bieden       

Werken bij de nummer 1 hr-dienstverlener van Nederland biedt jou tal van voordelen. In een inspirerende werkomgeving ga jij samen met professionele en gemotiveerde collega’s aan de slag. Carrièremogelijkheden zijn er in overvloed. Werk aan je persoonlijke ontwikkeling, neem deel aan innovatieve projecten en kies je eigen pad in een diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep Nederland. Kortom: de wereld ligt aan je voeten bij de koploper in de wereld van werk. Onze consultant rol kent een junior-medior-senior schaal. Afhankelijk van jouw werkervaring schalen wij jou in op een van deze functies. Naast dat we jou actief ondersteunin in je persoonlijke ontwikkeling, kun je een mooi arbeidsvoorwaardenpakket verwachten:

 • Een aantrekkelijk bruto (basis) maandsalaris tussen de € 2.800 en € 5.000, excl. vakantiegeld (afhankelijk van je werkervaring). Dit is schaal 7-8-9 van de Randstad CAO;
 • Jaarlijkse Randstad Groep bonus van 3% o.b.v. je jaarsalaris incl. vakantietoeslag;
 • Een leaseauto, telefoon en laptop;
 • Een ruim maandelijks benefit budget van 12,347% waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd, geld of je kan het inzetten voor o.a. een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding, inclusief 8,5% vakantietoeslag;
 • Een goede werk-privébalans: naast de wettelijke verlofregelingen bieden we de mogelijkheid om extra verlofdagen te kopen via je benefit budget, flexibliteitsverlof, 8 dagen betaald kraamverlof en de mogelijkheid om een sabbatical op te nemen.
 • Het team van Yacht Finance

Binnen het team zijn er twee functies: commercieel manager en consultants. Marieke Beekman, commercieel manager, is jouw leidinggevende en werkt actief mee in het team voor de beste match. Samen met Denise de Breet en Stephanie Bruin ben jij verantwoordelijk voor nieuwe en bestaande klanten, het begeleiden van professionals en werkgeverschap & opdrachtbegeleiding.

Over jou

 • Je hebt een hbo- of wo-diploma;
 • Enige ervaring in een vergelijkbare rol (werving en selectie of 360 graden rol, bijvoorbeeld als Intercedent);
 • Je bent 32, 36 of 40 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt affiniteit met de financiële sector;
 • Jouw werkgebied is Friesland, Groningen en Drenthe. Onze voorkeur gaat daarom uit naar een collega die in deze omgeving woont;
 • Goed in het maken van verbinding met zowel klant als kandidaat, je weet goed vertrouwen te wekken en stelt je professioneel op;
 • Je bent een professionele gesprekspartner met een sterke persoonlijkheid, een flinke dosis mensenkennis en een klantgerichte instelling.

Solliciteren

Enthousiast geworden over de functie Consultant Finance? Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen of wil je meer weten over de functie? Ik help je graag verder. Je kan mij (Hilda Kuiperl, Talent Acquisition Specialist) bereiken via de mail: hilda.kuiper@randstadgroep.nl of op nummer 06-14700013.

 • Succesvolle sollicitatie

  Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

 • Tweede gesprek

  Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijke van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

 • Welkom in het team

  Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Yacht ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. 

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBusiness Consultant Finance
Indicatie salaris (min – max]2800 – 5000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevenshilda.kuiper@randstadgroep.nl , 31614700013 onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/TjIZ23T21QHJgT4kLNfP

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.