Controller Veiligheidsregio Groningen 04-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Controller Veiligheidsregio Groningen 04-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Concerncontroller

Ben je een energieke en daadkrachtige concerncontroller met politieke- en bestuurlijke sensitiviteit en heb je inmiddels een aantal jaren ervaring als Concerncontroller. Je bent op zoek naar een nieuwe stap in jouw loopbaan. Wellicht is dit jouw nieuwe uitdaging!

36 uren per week | Maximaal € 6.455 bruto per maand | Flexibel werken | Individueel keuzebudget
| Maatschappelijk relevante organisatie |

Wat ga je doen?

Als concerncontroller adviseer je gevraagd en ongevraagd het Managementteam en het Bestuur over tactische en/of strategische ontwikkelingen en vraagstukken. Dit doe je vanuit het perspectief van een doeltreffende en toekomstbestendige bedrijfsvoering. Je neemt deel aan zowel de overleggen met het dagelijks bestuur en het algemeen bestuur. Ook participeer je in de auditcommissie.

Je draag je zorg voor het verder professionaliseren van een stevige Planning en Control Cyclus op basis waarvan gestuurd wordt op het realiseren en in stand houden van tijdige en betrouwbare informatie over de bedrijfsvoering.

Verder maak je inzichtelijk wat de bestuurlijke en financiële consequenties zijn van het beleid en welke indicatoren beïnvloed kunnen wordt en om tot andere resultaten te komen. Als controller heb je de bevoegdheid om direct te communiceren met het Bestuur.

Onze organisatie is een netwerkorganisatie en heeft ook te maken met landelijke richtlijnen. Dit maakt dat verschillende ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Je kan deze organisatieontwikkelingen gemakkelijk vertalen naar doelstellingen voor de organisatie. In de afgelopen jaren hebben we geïnvesteerd in het professionaliseren van Planning & Control, financiën en rechtmatigheid. Aan jou de uitdaging om met ons deze professionalisering te optimaliseren.

De ideale achtergrond

· Je hebt een universitair werk- en denkniveau;

· Je hebt een afgeronde relevante opleiding op het gebied op het gebied van accountancy en controle;

· Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;

· Je beschikt over politieke- en bestuurlijke sensitiviteit en bent in staat de doorvertaling naar het werk te maken;

· Je bent klant- en resultaatgericht, organisatiesensitief en stressbestendig;

· Je beschikt over uitstekende adviesvaardigheden en overtuigingskracht;

· Je kunt goed samenwerken en haalt voldoening uit veranderopgaven en weet daarbij mogelijke tegengestelde belangen samen te brengen.

Wat bieden wij?
Een prima salaris tot maximaal € 6.455 bruto per maand (schaal 12) en daarnaast bouw je iedere maand Individueel Keuzebudget (IKB) op. Het IKB geeft jou de mogelijkheid een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samen te stellen. Je kunt jouw IKB-saldo bijvoorbeeld inzetten om, naast je reguliere verlof, extra verlof op te nemen of een fiets aan te schaffen via het fietsplan.

We vinden een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk. We faciliteren je daar dan ook in. Zo is thuiswerken mogelijk en krijg je een vergoeding als je een dag thuiswerkt. Ook is er een persoonlijk budget beschikbaar om middelen aan te schaffen voor je thuiswerkplek. Hiermee kun je je thuiswerkplek zo inrichten dat hij voldoet aan de Arbo-regels. Daarnaast bieden we flexibele werktijden en kun je werken op meerdere dagdienstlocaties in de provincie. Verder ontvang je reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Tot slot worden medewerkers van de VRG automatisch bij het ABP aangemeld en bouwen daar pensioen op.

Op de locatie aan de Sontweg hebben we een sportgelegenheid waar je gebruik van kunt maken. Onze sportinstructeur Robin kan je helpen met het opstellen van een persoonlijk trainingsschema. Daarnaast geeft Robin iedere maandag circuittraining en kun je op donderdag samen met je collega's een potje volleybal spelen.

Wie zijn wij?
Veiligheidsregio Groningen is er voor alle mensen in de provincie Groningen. Samen werken we aan veiligheid. Iedere dag, steeds beter. Dat doen we professioneel en daadkrachtig, betrouwbaar en verbonden. Aan de ene kant bieden we hulp als er een ramp gebeurt. En aan de andere kant zorgen we ervoor zorgen dat een ramp niet zo snel plaatsvindt of juist voorkomen wordt.

Want veiligheid is niet vanzelfsprekend. Ook in Groningen niet, met onze ligging aan zee, chemische industrie en aardbevingen. Dit verhoogt de kans op incidenten in onze regio en maakt de noodzaak tot effectieve risicobeheersing en incidentbestrijding steeds belangrijker. De brandweer is een cruciaal onderdeel van onze veiligheidsregio: de experts op het gebied van brandveiligheid en incidentbestrijding.

Enthousiast geworden?
Herken je jezelf in dit profiel? Super! Reageer dan door op de knop "Solliciteren" te klikken. Je kan uitsluitend solliciteren via ons digitale sollicitatieportaal. Wanneer je bij ons solliciteert, gebruiken wij jouw e-mailadres om een account voor je aan te maken op ons sollicitatieportaal.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelController
Indicatie salaris (min – max]6455 – 6455
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://vacatures.veiligheidsregiogroningen.nl/vacaturebeschrijving/concerncontroller

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.