Digital Designer Kyano Digital 09-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Digital Designer Kyano Digital 09-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Kyano Digital

Digital Designer

Locatie: Groningen

Aantal uren: 32/40uur per week

Over de functie

Als Digital Designer bij Kyano Digital krijg je de kans om jouw creativiteit los te laten op het ontwerpen van designs voor onze LinkedIn, Instagram en website. Je bent betrokken bij het gehele traject, van conceptontwikkeling tot gedetailleerd ontwerp. Je hebt alle vrijheid om content te creëren en onze diensten en producten op de markt te brengen met behulp van aantrekkelijk beeldmateriaal. Daarnaast spring je af en toe bij om te werken aan het design van de websites en applicaties die we bouwen.

Binnen een gezellige werkomgeving werk en leer je samen met een jong en gemotiveerd team dat alle kansen en uitdagingen aangaat. Je denkt proactief mee en werkt samen met het marketingcommunicatieteam aan boeiende content. Daarnaast ontwikkel en bewaak je onze huisstijl. Je analyseert zorgvuldig de vraag van de opdracht en creëert krachtige designs, waarbij je helder kunt uitleggen waarom je bepaalde ontwerpkeuzes hebt gemaakt. Met een gestructureerde aanpak maak je realistische ureninschattingen en bewaak je jouw eigen planning nauwkeurig.

Jouw profiel

We zoeken iemand die een relevante mbo of hbo opleiding volgt op het gebied van Design, Grafisch vormgever of Communicatie & Multimedia Design (CMD). Daarnaast beschik je over kennis van grafische programma's zoals Illustrator, Photoshop, Figma en XD. Je hebt werkervaring op het gebied van digital design, waarbij je oog hebt voor typografie, beeld, compositie en kleurgebruik. Je bent leergierig, analytisch en hebt een sterke affiniteit met marketing en communicatie. Bovendien beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed.

Ons aanbod

Bij Kyano Digital kun je rekenen op afwisselende werkzaamheden in diverse projecten. Je krijgt een eigen werkplek met een beeldscherm en hebt de flexibiliteit om je werktijden aan te passen. Daarnaast geniet je samen met het team van een uitgebreide lunch en heerst er een goede werksfeer, waar regelmatig gezellige uitjes bij horen.

Informatie

Kyano Digital is een IT bureau, dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, optimaliseren en actualiseren van websites en applicaties voor bedrijven die willen groeien of een stabiel succes willen behouden.

Ben jij de aangewezen persoon die ons team komt versterken? Geef je carrière een boost en vergroot je kansen door op de knop aan de zijkant te klikken en direct te solliciteren!

Over Kyano Digital BV

Solliciteren

Contact opnemen

Stuur ons een mail!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDigital Designer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://kyano.digital/vacatures/digital-designer/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.