Digital Marketeer Buro Vernuft 25-04-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Digital Marketeer Buro Vernuft 25-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Buro Vernuft.Buro Vernuft.

Kom jij samen met ons impact maken met vernuftige Digital Marketing campagnes?

Het leukste wat er is!

Aan de slag in verschillende markten om de slimste campagnes neer te zetten?

Met plezier naar je werk, voor ons één van de belangrijkste peilers. Dat fixen we samen door jou ruimte te geven om jezelf te ontwikkelen. Dit hoeft niet altijd werk gerelateerd te zijn, je bent meer dan een Digital Marketeer.

Wij geven om vitaliteit. Je hebt wekelijks 3 uren beschikbaar om bijvoorbeeld te gaan sporten in 'de baas zijn tijd'.

Over Buro Vernuft.

Wij zijn Buro Vernuft. Online marketeers met een missie. Impact maken met slimme campagnes en strategieën. Met name door zelf actief Google Ads campagnes op te zetten en dit slim te combineren met Social Advertising of andere kanalen. Adverteren is onze specialiteit. Altijd doelgericht aan het werk om het gewenste resultaat te halen.

Wij geloven in partnerships en duurzame relaties. Met partners, klanten en colllega's. Heldere communicatie en een transparante werkwijze. Samen werken aan online succes. Hier hebben we onze partners bij nodig, maar jou natuurlijk ook!

Wat je gaat doen?

Samenwerken met ervaren Digital Marketeers. Iedereen een eigen specialisme, maar ook een brede kennis over het hele Digital Marketing landschap heen. Je gaat samenwerken met consultants die een bak aan ervaring hebben aan zowel klantzijde als bureauzijde. Klantgericht, focus op kwaliteit en (bijna) altijd met plezier.

Daarnaast heb je veel vrijheid om zelf veel op onderzoek uit te gaan om te ontdekken waar jouw interesse ligt. Bepaal jij dat zelf? Ja, klopt! Plezier in je werk is bij ons een belangrijke voorwaarde die we stellen.

Oké, een beetje effectief werken zou ook wel fijn zijn. Wij geloven dat plezier, enthousiasme en jouw drive om te groeien de belangrijkste elementen zijn om te slagen als Digital Marketeer.

Doen is de beste manier van denken!

Acclimatiseren is een onderdeel van jouw begintraject bij Buro Vernuft. Ondertussen ga je aan de slag op zowel operationeel als strategisch niveau. In het begin loop je mee in trajecten met verschillende klanten, raak je bekend met onze visie en leer jij onze werkwijze kennen.

Wanneer jij geïnstalleerd bent en verschillende klanten hebt leren kennen gaan we jouw portfolio opstellen. Onze focus ligt op kwaliteit en daarom beperken we het aantal klanten tot een maximaal aantal uren.

Vrijheid is een belangrijk onderdeel van jouw werk. Jij kunt je eigen specialisme kiezen en jij krijgt de tijd om hier de MVP (Meest Vernuftige Persoon) in te worden. Je neemt ons mee in jouw ontwikkeling en schoolt je collega's over de kennis die jij opdoet.

Ben jij dit?

Ben jij leergierig aangelegd en ontgaat jou bijna niets? Beschik jij over een flinke dosis assertiviteit en ben je een sociaal persoon? Daar zijn wij naar op zoek! Werk je liever 32 i.p.v. 40 uren per week? No problemo. Wij passen ons graag aan wanneer we merken dat we een klik hebben.

Solliciteren?

Doen wij net iets anders. Geen standaard vragen met voorgeprogrammeerde antwoorden of ongemakkelijke situaties. Wij focussen op jou als persoon. We vinden een klik belangrijk. Onze werkwijze gaan wij jou immers wel leren. Herken jij jezelf in de meeste eigenschappen of geloof je in een match? Dan nemen wij contact op om een eerste kennismaking in te plannen.

Solliciteren.

Ervaren Digital Marketeer.

Deze eigenschappen helpen jou als Digital Marketeer:

  • Ondernemend
  • Pro-actief
  • Analytisch
  • Zelfstandig
  • CreatiefBuro Vernuft.Buro Vernuft.

Altijd gemotiveerd en met een vindingrijk karakter zijn wij een aanjager voor digitaal succes. Wij geloven in een duurzame samenwerking en zijn graag de Digitale Marketing partner die jou helpt groeien.

Adres:

Boterdiep 81
9712LL Groningen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDigital Marketing Manager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)3 – 3
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://burovernuft.nl/vacatures/vacature-ervaren-digital-marketeer/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.