Directeur Scholma 02-03-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Directeur Scholma 02-03-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

De dag was gevuld met gesprekken over de huidige en toekomstige staat van de grafimediabranche. Belangrijke thema's zoals de Europese "Green Deal", de concurrentiepositie van Europa tegenover landen als China en Korea, en de cruciale zoektocht naar goed opgeleide vakmensen werden uitvoerig besproken.

Wat vooral opviel, was de eensgezindheid over het belang van innovatie en onderwijs. De noodzaak om de jongere generaties, met name Gen Z, te betrekken en enthousiast te maken voor ons vakgebied kwam sterk naar voren. Dit is cruciaal voor het behoud van Nederland als toonaangevende kennis- en maakindustrie.

Daarnaast werd de toegenomen regeldruk en de invloed van het Nederlandse energienet op onze sector besproken, onderwerpen die van groot belang zijn voor de toekomstige ontwikkeling van onze bedrijven.

Het werkbezoek was niet alleen een platform voor discussie, maar wierp ook licht op de toekomst van de grafische sector in Nederland. Wij, bij Scholma Print & Media, zijn trots om deel uit te maken van deze dynamische en innovatieve industrie. Dit bezoek heeft ons geïnspireerd om verder te gaan met het leveren van kwaliteit en innovatie in al onze projecten.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectondersteuner
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMedia/Uitgeverijen/TV
LocatieBedum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://scholma.nl/blog/persbericht-kvgo-op-bezoek/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Bedum: