Docent Nask- schooljaar 24-25 Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Docent Nask- schooljaar 24-25 Maandag 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Salut! Wij zoeken voor onze vaste formatie een Docent Frans - schooljaar 24-25 in het voortgezet onderwijs.

Als docent Frans- schooljaar 24-25 bij Maandag in Groningen en Drenthe sta jij open voor een nieuw avontuur. Vanuit een (vast) dienstverband kun jij verschillende opdrachten vervullen binnen het onderwijs in Groningen en Drenthe. Je vind het leuk om gedurende het jaar op verschillende scholen voor een langere periode aan de slag te gaan. Ook een opdracht voor een langere termijn behoort tot de mogelijkheden. Maak deel uit van ons Maandag team en breng jouw loopbaan naar een volgend niveau!

Als docent Frans - schooljaar 24-25 bij Maandag ben jij gepassioneerd in je vak en vind je het belangrijk om leerlingen goed te begeleiden in hun onderwijspad. Je bent een betrokken, sociale docent die een uitdaging niet uit de weg gaat. Door jouw vaardigheden op pedagogisch en didactisch gebied ben jij in staat om je snel aan te passen en de lesmethodes die op deze school gelden je snel eigen te maken. Ook kun je je snel aanpassen aan het niveauverschil op de scholen waar je komt. Het kan zo zijn dat je bij jouw eerste opdracht vmbo klassen les geeft en in jouw volgende opdracht voornamelijk de havo/vwo klassen lesgeeft. Deze uitdaging maakt jouw werk leuk. Mocht je ergens niet direct uit komen, dan ben jij niet bang om je collega's vragen te stellen. Je bent daarnaast natuulijk gepassioneerd over je vakgebied en ondersteun en begeleid de leerlingen waar nodig.

Wanneer je aan de slag gaat als docent Frans bij Maandag is het belangrijk dat jij snel kun wennen aan nieuwe omgeving. Eigenschappen die jou omschrijven zijn o.a. flexibel, sociaal en dynamisch.

Herken jij jezelf in bovenstaande tekst en ben je benieuwd hoe het is om voor Maandag als docent Frans - schooljaar 24-25 aan de slag te gaan vanaf het nieuwe schooljaar? Ook wanneer het onderwijs relatief nieuw is voor je en je bent bijvoorbeeld nog in opleiding kom ik alsnog graag met jou in contact!

Wat bieden wij daarnaast nog meer:

 • (vast) dienstverband (uren bespreekbaar);
 • Salaris volgens CAO-VO (LB of LC) (€ 3.301 - € 5.862);
 • Inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Reiskosten vergoeding van 0,23 cent per km;
 • Goede begeleiding vanuit Maandag;
 • Vakantiegeld 8,33%;
 • 13e maand;
 • Pensioenopbouw vanaf je eerste dag.

Solliciteer direct via de knop hieronder of neem contact op via emma.vanseventer@maandag.nl. Whatsapp via: 06-16150203.

Functie eisen

Wie zoeken wij?

 • Je bent in het bezit van een eerste-of tweedegraads bevoegdheid
 • Je hebt stage-of werkervaring als docent
 • Sterke pedagogische en didactische vaardigheden
 • Beschikbaar voor 0,4 fte - 1,0 fte (uren zijn bespreekbaar)
 • Je bent niet bang voor afwisseling en uitdaging

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Ik kijk uit naar jouw sollicitatie.

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij hun capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin ze hun talent kunnen benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan brengen mensen elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Hebben ze zin om dingen aan te pakken. En krijgen ze dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Nask- schooljaar 24-25 die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Nask
Indicatie salaris (min – max]3301 – 5862
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)16 – 40
Contactgegevensemma.vanseventer@maandag.nl , 31616150203 https://www.maandag.nl
Type contractTijdelijk
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108216518?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.