Docent Nederlands (1e GR.) Atlas College 26-04-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Docent Nederlands (1e GR.) Atlas College 26-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

 • Naar Tabor.nl

Docent Nederlands (1e gr.)

In verband met de pensionering van een huidige docent Nederlands zoekt het Tabor College Werenfridus voor het schooljaar 24/25 een docent Nederlands voor 0,6 - 1 fte.
Onze sectie Nederlands is een stabiele vakgroep bestaande uit 10 personen. Allen bevlogen, ervaren vakdocenten die al jaren met elkaar de visie van de lessen Nederlands met elkaar verzorgt.

Werken bij Werenfridus

Tabor College Werenfridus is een school voor havo, atheneum en gymnasium. Ons onderwijs bieden wij ook tweetalig aan. Op Werenfridus helpen we leerlingen om zich te ontwikkelen tot zelfbewuste, sociaal bewuste en wereldwijze mensen. We moedigen hen aan om zelfstandig de wereld te ontdekken vanuit een veilige en ambitieuze omgeving. Cognitieve en creatieve uitdaging zijn daarbij kenmerkend.

Goed onderwijs en alles wat daarbij komt kijken

Met zoveel verschillende leerlingen vinden we het belangrijk dat iedereen zich gezien voelt op school. Er is ondersteuning voor hoogbegaafde leerlingen, voor leerlingen met dyslexie en dyscalculie en voor leerlingen die graag iets extra's willen doen op school. Zo hebben we een Honeurs Programme voor leerlingen die hun lesprogramma willen verrijken, verbreden of versnellen. Het kan dus zomaar gebeuren dat je een vwo-leerling in de klas hebt die in vijf jaar het vwo-examen haalt, of een havo-leerling die in vier profielen examen doet.

Benieuwd naar onze school?

Eén van de bonuspunten van het werken op Werenfridus is het prachtige schoolgebouw. De eerste steen werd in 1954 gelegd, maar zelfs na de oplevering in 1956 werd er nog lang verbouwd. Het aantal leerlingen bleef groeien, waardoor er elke keer een stukje aangebouwd werd. In 2018 was het groot feest, toen we na een flinke verbouwing weer in ons eigen gebouw aan het werk mochten. Maar hoeveel er ook veranderd, verbeterd en gemoderniseerd is, als je goed kijkt zie je nog steeds elementen van het oude gebouw terug.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent eerstegraads bevoegd voor Nederlands of in de afrondende fase van deze studie.

Wat krijg je van ons?

 • Beloning conform de CAO Voortgezet Onderwijs ; Inschaling in LB (min. 3301 euro - max. 5030 euro) . Jouw salaris is afhankelijk van jouw huidige ervaring en inschaling.
 • Overige secundaire arbeidsvoorwaarden , waaronder: 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een zeer ruim vakantieverlof bestaande uit de schoolvakanties, een individueel keuzebudget van jaarlijks 50 én 40 uur bij een fulltime dienstverband, cafetariaregeling, WKR-regeling, pensioenregeling bij het pensioenfonds ABP en reiskostenvergoeding.
 • Mogelijkheid tot het deelnemen aan een collectieve arbeidsongeschiktheids- en ziektekostenverzekering .
 • Optie tot deelname aan ons "Active Life" programma . Hierin word je begeleid door een professionele coach om jouw doelen te behalen. Het sporten doe je twee keer in de week bij Sportcentrum Hoorn en samen met andere personeelsleden van het Tabor College.
 • Mogelijkheid tot het deelnemen aan activiteiten vanuit Tabor X-Tra ! (vanuit alle drie de Tabor locaties). Recent was er bijvoorbeeld een schilder- en tekencursus en een padel workshop;
 • Mogelijkheid tot het volgen van (gezamenlijke) scholing/opleiding .
 • Een MacBook in bruikleen.

Mocht je meer informatie willen over de vacature of eens willen sparren met een collega uit het team? Dat kan!

Tijdens de meivakantie (27 april tot en met 12 mei) is onze school gesloten. Vanaf maandag 13 mei wordt jouw sollicitatie weer in behandeling genomen en zijn wij weer telefonisch bereikbaar voor extra informatie.

Tabor College bestaat uit drie locaties:

Over Tabor College

Tabor College is een scholengemeenschap met drie middelbare scholen in Hoorn: d'Ampte, Oscar Romero en Werenfridus. Maak kennis met onze organisatie.

Werken bij ons

Ben je op zoek naar een werkplek die bij je past en die ervoor zorgt dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat?

Contact

Maelsonstraat 26, 1624 NP Hoorn
Route in Google Maps

E-mail:

Solliciteer

Docent Nederlands (1e gr.)

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Nederlands
Indicatie salaris (min – max]3301 – 3301
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijtabor.nl/vacatures/docent-nederlands-1e-gr/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.