EI Engineer energietransitie CLAFIS 01-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. EI Engineer energietransitie CLAFIS 01-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

E&I Engineer energietransitie

Wil jij bijdragen aan de energietransitie door innovatieve elektrische en instrumentatieoplossingen te ontwerpen en implementeren?

Dit ga je doen

Als E&I Engineer energietransitie maak je onderdeel uit van een multidisciplinair projectteam en ben je werkzaam voor een van onze grootste opdrachtgevers binnen de energiesector. Zoals bijvoorbeeld Gasunie. Zij worden geconfronteerd met technische uitdagingen tijdens de energietransitie. Als E&I Engineer draag je je steentje bij op het gebied van het ontwerp van elektrotechnische en instrumentatie vraagstukken. Denk aan aanpassingen, uitbreiding en nieuw te bouwen (proces)installaties voor o.a. nieuwbouw-, vervangings- en maintenance projecten.

 • De werkzaamheden van een E&I Engineer energietransitie omvatten:
 • Het uitvoeren van de benodigde berekeningen en het maken, corrigeren en aanpassen van elektrotechnische en instrumentatie schema’s (schakelschema’s, instrument loops en P&ID’s)
 • Het aansturen van derden in de uitvoering van werkzaamheden binnen het vakgebied
 • Je toont initiatief tot het volgen van vakgerichte opleidingen en laat je informeren over nieuwe toe te passen technologische ontwikkelingen
 • Uiteraard ben je een prettige sparringpartner

Samen met je collega’s streef je naar kwaliteit en werk je samen om voor elk project de slimste oplossing te leveren.

Dit bieden wij

CLAFIS zorgt goed voor jou. Dit uit zich in de vorm van:

 • €3.800 - €5.500. Wij erkennen en belonen talent en inzet
 • Netto € 0,23 reiskostenvergoeding of een leaseauto
 • Een goede pensioenregeling
 • Parttime werken is mogelijk
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. We geven je net dat extra duwtje om je persoonlijke en vakinhoudelijke dromen en ambities waar te maken
 • 24 vakantiedagen. Wil je langer op vakantie? Dan regelen we dat je 4 dagen langer kunt genieten
 • Thuiswerken is mogelijk. We faciliteren je werkplek en je ontvangt een thuiswerkvergoeding
 • De tafel is dagelijks gevuld met een heerlijk verzorgde lunch
 • We sluiten de werkweek af met een borrel en we organiseren regelmatig uitjes

Wist je dat Clafisten bovengemiddeld veel werkgeluk ervaren?

Wie ben jij?

Je bezit diepgaande technische kennis, zoekt graag de samenwerking op, hebt een groot probleemoplossend vermogen en goede communicatieve en organisatorische vaardigheden om effectief elektrische en instrumentatiesystemen te ontwerpen, implementeren en onderhouden.

Wat we verder belangrijk vinden:

 • Relevante opleiding op het gebied van elektrotechniek of vergelijkbaar
 • Kennis en ervaring met E-plan en AutoCAD
 • Ervaring met standaardisatietrajecten is een pré

Hier kom je terecht

Je komt terecht bij een ambitieuze club die toekomstbestendig denkt. Onze kernwaarden zijn dan ook betrokken, deskundig, gedreven en grensverleggend.

We vinden het belangrijk om de wereld beter achter te laten dan dat wij haar hebben aangetroffen. Daarom werken wij aan duurzame projecten in de industrie met een blijvend positief effect. We nemen samen met gelijkgestemde partijen het voortouw in de transformatie naar een groene industrie.

De projectteams voor onze opdrachtgevers in energietransitie, zoals bijvoorbeeld Gasunie, zijn samengesteld op basis van de benodigde expertise. Ze zijn werkzaam op de locatie van de opdrachtgever in Groningen, maar ook op de CLAFIS kantoren. Voor de meeste collega's is dit het kantoor in Groningen en/of Heerenveen. Maar het is ook mogelijk om vanaf een van onze andere kantoren in Nederland te werken.

Werken bij CLAFIS

CLAFIS Ingenieus is een landelijk opererend ingenieursbureau met een sterk regionaal netwerk. Onze advies- en ingenieursdiensten zetten wij in binnen diverse sectoren. We streven ernaar het meest aantrekkelijke ingenieursbureau te zijn. Voor onze mensen én voor onze opdrachtgevers. Dát is onze ambitie. Om dit doel te bereiken werken we iedere dag samen met onze ruim 400 medewerkers vanuit zes inspirerende kantoren verspreid over heel Nederland.

Ben jij de E&I Engineer die wij zoeken?

Herken je jezelf en word je enthousiast van de functie van E&I Engineer voor de energietransitie bij CLAFIS? Solliciteer dan direct of neem contact op met Loya Ghandy (06-10157302 of l.ghandy@clafis.com).

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelEngineer Wtb
Indicatie salaris (min – max]3800 – 5500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)28 – 40
Contactgegevensl.ghandy@clafis.com , onbekend https://www.clafis.nl/
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijclafis.nl/vacatures/e-i-engineer-energietransitie

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.