Elke Medewerker Stichting Kamer Bewoners Adviesburo 02-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Elke Medewerker Stichting Kamer Bewoners Adviesburo 02-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Werken bij het KAB

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Wie zoeken wij?

    • Je studeert rechten;
    • Je hebt je propedeuse behaald;
    • Je bent minimaal 14 maanden beschikbaar;
    • Kennis van het huurrecht is niet vereist.
--

Waarom werken bij het KAB?

Werken bij het KAB is leerzaam en gezellig! Samen met andere medewerkers help je andere studenten en leer je zelf alles over het huurrecht. Zo organiseren we interessante lezingen voor onze medewerkers en werken we nauw samen met een Groningse huurrechtadvocaat. Deze huisadvocaat van het KAB woont eens per maand onze vergadering bij en geeft antwoord op de vragen die we zijn tegengekomen.

-

Het KAB biedt je ook de kans om commissie ervaring op te doen in de Kwaliteitscommissie, Sollicitatiecommissie, Lezingencommissie of PR-commissie. Daarbij krijg je twee keer per jaar de gelegenheid om in het bestuur plaats te nemen.

-

We vergaderen één keer per maand op maandagavond en hebben twee keer per week dienst, waarin we vragen van kamerhuurders beantwoorden. De diensten zijn op maandag en donderdag van 16:00 tot 18:00 uur. Elke medewerker heeft maximaal 1 keer per week dienst. Daarnaast neemt iedere medewerker plaats in een commissie of in het bestuur. Ook woon je minimaal 3 lezingen bij die worden gegeven door een advocaat actief in het huurrecht. Daar krijg je 9 EC voor terug. Kortom, het KAB biedt een mooie kans om je rechtenstudie in de praktijk te brengen!

-

Vragen? Mail dan naar .


Email:
Telefoon:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSecretaris
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMakelaardij/Vastgoed
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.kamerbewonersadviesburo.nl/werken-bij-het-kab/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.