Front Office Medewerker Leonardo Hotels 02-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Front Office Medewerker Leonardo Hotels 02-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Werken bij Leonardo Hotels

Front Office Medewerker

Groningen Parttime


Groningen
MBO
0 tot 24 uur

Ben jij iemand die willekeurige voorbijgangers vrolijk groet? Vraag je mensen die duidelijk iets zoeken of je ze kunt helpen? Hou je de deur van een winkel open voor de mensen achter je? Is jouw administratie gestructureerd en nauwkeurig? Dan zoeken wij jou! Ben jij op zoek naar een baan in een dynamische omgeving? Vind je afwisseling in taken en verantwoordelijkheden fijn? Zoek je een baan waarin jij je creativiteit kwijt kunt en jezelf kan zijn? Dan zoek jij ons.

Als Front Office Medewerker ben jij het gezicht én de stem voor onze gasten. Je checkt gasten in, beantwoordt telefoontjes, neemt reserveringen aan en handelt de administratie af. Je combineert orde en structuur (in de administratie) met creatieve vrijheid om gasten een onvergetelijk verblijf te geven. Bij Leonardo Hotel Groningen hoef je je namelijk niet aan strikte protocollen te houden als je contact hebt met gasten, maar kun je lekker 'jezelf zijn'. Gasten spreken niet met 'een receptionist(e)' maar met Dex, Nicoleta, Xiao Hui of Kees. Of met jou natuurlijk!

De receptie bevindt zich op de 3e verdieping, het bruisende hart van het hotel met ook het restaurant Chef's! Food & Drinks en de open keuken op een paar vierkante meter. Zo krijg je ook nog eens heerlijke hapjes en drankjes te proeven tijdens je dienst, top toch?! Je werkt in een receptieteam met voornamelijk jonge mensen, onder leiding van de Front Office supervisor en de Back Office coördinator. Bij Leonardo Hotel Groningen beheren wij zelf de reserveringen. Jij houdt je dus dagelijks bezig met informatievoorziening, het aannemen van reserveringen via de telefoon en de mail, en het verwerken van reserveringen en vragen die binnenkomen vanuit online boekingssites. Maar natuurlijk is jouw nummer 1 prioriteit de gast in het hotel. Bij aankomst loods je ze vlot door het administratieve deel van de check-in om vervolgens informatie te delen over het hotel en Groningen stad en ommeland. Uiteraard aangepast op het type gast. En dat type is heel verschillend in ons hotel: van cultuur- en natuur liefhebbers en shop-vriendinnen tot offshore crew en CEO's; ze zijn allemaal welkom! Ook tijdens het verblijf heb je regelmatig contact met de gasten door vragen te beantwoorden, vervoer naar de stad te reserveren en door te checken hoe het verblijf tot dan toe bevalt.

Ervaring als receptiemedewerker is niet noodzakelijk. Als jij enthousiast bent na het lezen van bovenstaande dan willen we je graag ontmoeten en willen we je alles leren! We vinden het wel belangrijk dat je zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed beheerst. Wel ervaring? Dan kijken we ernaar uit om ook van jou te leren.


WAT MAAKT JOU GOEDE FRONT OFFICE MEDEWERKER?
 • Jij hebt affiniteit met de hospitality wereld.
 • Jij bent energiek en daarmee inspireer je jouw collega's to go all the way voor onze gasten!
 • Jij hebt kennis over de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.
 • Kennis van Opera PMS? Dat is een mooie pré!
De vacature is beschikbaar per 1 juni.

LEONARDO HOTEL GRONINGEN

Ons hotel ligt vlak naast Martini Plaza aan de rand van het centrum in het prachtige gebouw La Liberté. De industriële en eigenzinnige uitstraling maakt dat ons hotel net zoveel lef en energie uitstraalt als de stad zelf. Op de derde etage van het hotel vind je het eigenzinnige en stoere restaurant Chef's! Food & Drinks. Hier kunnen gasten iedere dag terecht voor een vroeg ontbijt, zakelijke lunch, smaakvol diner of gewoon voor een gezellige borrel. De gast moet het bij ons uitstekend naar de zin hebben en dat kan alleen als ons team het naar de zin heeft.


WAT KRIJG JIJ VAN ONS (NAAST EEN FIJN TEAM NATUURLIJK)?
 • Bij ons krijg je een weekendtoeslag van 15% en een tegemoetkoming van 70% in de reiskosten als je verder dan 10 kilometer van je werk woont, met een maximum van € 10,71 per dag.
 • Een keer overwerken? Dit kan worden uitbetaald, maar je mag het ook opsparen om extra vrij te zijn.
 • Leergierig? Daarvoor bieden wij trainingen van het Leonardo Development Lab!
 • Ambitieus? Bij ons kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling én doorgroeien!
 • Wij vinden jouw gezondheid belangrijk! Daarom kun jij 24/7 terecht bij Open Up, het online platform voor mentale gezondheid.
 • Voordelig producten aanschaffen zoals een (elektrische) fiets of telefoon? Dit kan met gemiddeld 40% belastingvoordeel via FiscFree!
 • Nachtje weg? Als medewerker kan jij exclusief gebruikmaken van onze wereldwijde kortingsregeling!
 • Én geniet van een overnachting met diner en ontbijt in het hotel waar jij werkzaam bent tijdens jouw 'Weet Waar je Werkt' ervaring.

Wij zijn een jong bedrijf met een grote dosis aan ambitie, positiviteit en creativiteit! Interesse? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV. Vragen? Neem contact op met onze HR afdeling.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFront Office Medewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijleonardohotels.nl/vacature/front_office_medewerker/jpnlxqx6a/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.