Gasmonster medewerker Olympia 16-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Gasmonster medewerker Olympia 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een bedrijf wat gespecialiseerd is in gas en flow toepassingen in de energiemarkt. Het bedrijf heet een aantal landurige contracten waarvoor ze op periodike basis gasmonster moeten nemen op diverse klantlocaties, zoals agrariërs met mestvergisters en andere groengas invoerders. 

Wij nodigen onder andere kandidaten uit : Emmen, Hoogeveen, Assen, Stadskanaal, Roden, Groningen en Ter Apel van harte uit om te reageren!

Functieomschrijving

Ben jij enthousiast, klantgericht en heb jij ervaring met het nemen van gasmonster? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Als Gasmonsternemer ben je verantwoordelijk voor het nemen van gasmonsters op verschillende locaties, variërend van agrarische bedrijven tot rioolwaterzuiveringsinstallaties en afvalverwerkers. Je bent het visitekaartje bij de klanten en vertegenwoordigt het bedrijf met professionaliteit, vriendelijkheid en creativiteit. Je zult af en toe innovatieve oplossingen moeten bedenken om ervoor te zorgen dat je een goed monster kunt nemen.

Het volgen van instructies en trainingen om toegang te krijgen tot klantlocaties vormt geen probleem voor jou. Daarnaast is het belangrijk dat je een opleiding in de richting als Laborant hebt afgerond. Je hebt een flexibele instelling en bent bereid om gemiddeld 2-3 dagen per week gasmonsters te nemen. De genomen gasmonsters lever je in bij je collega's op het laboratorium, waar ze worden geanalyseerd. Daarnaast ondersteun je je collega's door zelf een deel van de analyses uit te voeren.

Als aanvullende taak voer je duurmetingen uit bij nieuwe groengas invoerders. Hiervoor is het noodzakelijk om meetwagens te plaatsen door het hele land en/of op te halen, waarbij je ook gasmonsters zult nemen.

Functie-eisen

Je bent enthousiast, klantgericht en betrouwbaar.

Verder beschik jij over:

 • Rijbewijs B (E niet vereist), bereid om veel kilometers per week te maken.
 • MBO niveau 3 (MLO)
 • VCA (VOL)
 • VOP-G
 • Beschikbaar 2-3 dagen per week per 1 juli t/m 31 december, geen vakantieplannen in juli/augustus
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
Arbeidsvoorwaarden
 • Bij aanvang een salaris van €16 euro bruto per uur. 
 • Een leuke parttime baan
 • Een Tijdelijk Contract via Olympia van 1 juli t/m 31 december.
 • Je wordt automatisch aangemeld bij onze pensioensregeling (STIPP-Pensioen)

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelLaboratorium Medewerker
Indicatie salaris (min – max]2773 – 2773
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensr.lange@werk.olympia.nl , Rick Lange onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheAfval en milieu
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/DklJkbD222jrsD1R8cMc

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.