Gezocht een aanpakker voor een leerlingen kraanmachinst. Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. 22-04-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Gezocht een aanpakker voor een leerlingen kraanmachinst. Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. 22-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Gezocht een aanpakker voor een leerlingen kraanmachinst.

Ben je op zoek naar een baan met toekomstperspectief en ontwikkelmogelijkheden dan is dit wat je zoekt. Wij zijn op zoek naar een leerling die het vak van Kraanmachinist wil leren. Het gaat hier om een baan waarbij je rechtstreeks in dienst treedt bij het bedrijf waar Werk en Vakmanschap mee samenwerkt. Je vaste standplaats is Groningen. Als leerling Kraanmachinist/hijsbegeleider word je in een periode van ongeveer twee jaar opgeleid tot Kraanmachinist. Dit doen we stapsgewijs. In het eerste jaar word je opgeleid tot Hijsbegeleider, zowel in theorie (TCVT Hijsbegeleider) als in de praktijk. Dit betekent dat je ‘onder de haak’ werkt, lasten aanslaat, communiceert met de machinist , de opdrachtgever en mogelijke omstanders. Ook ga je met ervaren collega’s op pad om rigger-/ montagewerkzaamheden uit te voeren met behulp van bijvoorbeeld hand- en kettingtakels. Als je voldoende opgeleid en ingewerkt bent, kun je in Nederland en soms ook in de landen om ons heen worden ingezet. In het tweede jaar ga je verder als Hijsbegeleider of ga je starten met het halen van rijbewijs C en het TCVT certificaat voor mobiele kranen om Kraanmachinist te worden. Naast dagelijkse begeleiding op locatie heb je regelmatig praktijkdagen in Hengelo om je in alle rust extra praktijkvaardigheden bij te brengen. Dit wordt georganiseerd door een eigen interne leermeester. De cursussen en opleidingen die gevolgd moeten worden zijn op MBO 2 en 3 niveau. Interesse in het werken met groot materieel en houden van buitenwerk zijn belangrijke eigenschappen om van deze functie een prachtige baan te maken. Daarbij krijg je veel vrijheid en de mogelijkheden om jezelf middels opleidingen en cursussen te ontwikkelen. Doorgroei binnen deze functie bestaat ook tot de mogelijkheden, dat is ook juist de reden waarom er weer nieuwe plekken/vacatures zijn binnen de afdeling!

  • een rijbewijs B en C (vrachtwagen) .
  • een VCA-certificaat is gewenst. Ben je nog niet in het bezit van het VCA certificaat dan moet je deze direct na in dienst treden behalen.
  • Je moet wel bereid zijn om af en toe in de kost te gaan, aangezien er ook projecten buiten Nederland zijn. Hierbij moet je denken aan enkele dagen door de weeks achter elkaar en bij uitzondering een week lang of in het weekend. Dit is altijd in overleg en voortijdig aangegeven door de opdrachtgever.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKraanmachinist
Indicatie salaris (min – max]2400 – 2800
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensgroningen@werkenvakmanschap.nl , 06-51535288 onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.