GZ Psycholoog gezinsbehandeling Maandag 16-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. GZ Psycholoog gezinsbehandeling Maandag 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Bij de organisatie bieden ze gespecialiseerde zorg aan kinderen en jongeren met ernstige psychische problemen. Wanneer lichtere vormen van zorg niet toereikend zijn, bieden zij intensieve zorg als alternatief. Soms is een kortdurende, maar intensieve aanpak effectiever dan sporadische afspraken op een polikliniek. Opname in de intensieve zorgkliniek kan dan een passende oplossing zijn. De kliniek omvat drie verschillende afdelingen: een crisisafdeling, een behandelgroep voor adolescenten en de gezinsgerichte behandelingseenheid.

De methodiek omvat een gestructureerde aanpak voor gezinnen die kampen met complexe problematiek, waarbij intergenerationeel en interpersoonlijk trauma een rol spelen. Deze problematiek manifesteert zich vaak in uitdagingen met betrekking tot hechtingsrelaties en opvoeding. Ons doel is om samen met het gezin een veilige en stabiele basis te creëren voor de ontwikkeling van het kind, waarbij de doelen van het gezin en de individuele gezinsleden centraal staan. Herken jij jezelf in deze manier van behandelen? Wil jij jouw bijdrage leveren binnen dit team, reageer dan snel.

Waar kun je bij ons op rekenen?

  • Een salaris tussen de €3700 en €7000 o.b.v. een 40-urige werkweek;
  • Goede (secundaire)arbeidsvoorwaarden, een eindejaarsuitkering én een goede pensioensopbouw;
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 cent per kilometer;
  • Een persoonlijk opleidingsbudget gericht op vakinhoudelijke opleidingen en trainingen (bijvoorbeeld EMDR, of schema therapie);
  • Afwisselende opdrachten en doelgroepen om jouw ervaring uit te breiden.

Functie eisen

  • Je bent (bijna) BIG-geregisterd als GZ psycholoog of Orthopedagoog generalist;
  • Je staat stevig in je schoenen en werkt graag (multi)disciplinair samen;
  • Ervaring met het behandelen van gezinnen is een pré.

Over het bedrijf

Wat betekent een contract bij Maandag® voor jou? Je gaat via ons aan de slag bij de opdrachtgever. Maandag® is jouw werkgever en bij ons loopt jouw contract. Er zijn verschillende mogelijkheden: kies je bewust voor afwisseling en ontwikkeling? Dan kunnen wij jou een vast dienstverband of een contract voor bepaalde tijd aanbieden. Mocht je alleen voor een bepaalde duur op zoek zijn naar een opdracht dan kijken we wat het beste past bij jouw situatie. Wellicht is een Projectovereenkomst van de duur van de opdracht iets voor jou. Kortom: wij vinden het belangrijk om te kijken wat het beste bij jou past en hierin wenselijk is. 

Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch of via beeldbellen, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. Ik vind het namelijk belangrijk om te kijken naar jou als persoon, wat jouw wensen en behoeften zijn en wat hier het best bij past qua opdracht en organisatie.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de GZ Psycholoog gezinsbehandeling die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGz-psycholoog
Indicatie salaris (min – max]4737 – 6599
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensmichael.kunst@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractTijdelijk
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108212036?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.