Heftruckmonteur P.T.B. TRANSPORTMIDDELEN 13-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Heftruckmonteur P.T.B. TRANSPORTMIDDELEN 13-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

 • Opgericht in 1897
 • Totaaloplossingen
 • Persoonlijk contact

 • Heftrucks

  Palletwagen

  Stapelaar

  Elektrotrekker

  Reachtruck

Leuk dat je door hebt geklikt. We vertellen je graag over ons bedrijf en de vacature. Wie weet spreken we elkaar snel!

Technische uitdagingen oplossen, reparaties uitvoeren en onderhoud uitvoeren aan heftrucks en andere interne transportmiddelen. Door service en reparaties in de werkplaats in Groningen, weet jij als monteur de klant weer snel op weg te helpen. Je werkt veelal zelfstandig met een goede mix in verschillende werkzaamheden.

Wie wij zijn?

Wij zijn een stel "vak-idioten" in de transportmiddelen branche. Ontwikkelen, produceren, verkopen en serviceonderhoud, wij doen het! Vooruitstrevend innoveren of het vertalen van klantbehoeftes naar concrete oplossingen, dat zijn voor ons inspirerende uitdagingen. Als PTB hebben we in de jaren gebouwd aan een moderne fabriek waar we klant specifieke, complexe machines en systemen ontwerpen en produceren. Wij staan voor kwaliteit van onze producten en leveren de juiste service-/ en onderhoudsdiensten. Ons assortiment is zeer uitgebreid en vindt voor eenieder de juiste oplossing. Veiligheid is zeer belangrijk en maakt dat wij extra zorgvuldig te werk gaan. Dit alles maakt ons in alle opzichten trots en gemotiveerd.

Ons team is een goede mix van kennis en ervaring. Iedereen verstaat het vak en denkt mee vanuit het klant-oogpunt. Het team vult elkaar aan en als je het even niet meer weet springt een collega bij. Niet alleen intern is dit ons werkethos, ook met klanten werken wij in deze vorm samen. Dit maakt dat wij kwalitatief goede producten ontwikkelen die zeer efficiënt kunnen worden ingezet.

Wat ga je bij ons doen?

Met passie voor de techniek ben jij degene die voorkomt dat onze klanten stil komen te staan. Het onderhouden van onze producten vraagt veel aandacht. In onze werkplaats en soms bij onze klant op locatie, voer je onderhoud of reparaties uit en los je technische uitdagingen op. Geen dag is gelijk en de dagen vullen zich steeds weer met nieuwe technische vragen waar jij antwoord op kunt geven.

Kwaliteit; dat is waar we voor staan!

Maar buiten dat kom je in een enthousiast team te werken dat samen een goede mix van kennis en ervaring vormt. Als team kunnen we altijd bij elkaar terecht.

Wat breng jij mee?

 • relevante opleiding(en) of kennis op minimaal MBO of gelijkwaardig niveau;
 • kennis van mechanische techniek en/of elektronica;
 • ervaring in het sleutelen aan werktuigbouwkundig- of elektrotechnische installaties;
 • technisch inzicht en oog voor kwaliteit;
 • nauwkeurig werken en hebt verantwoordelijkheidsgevoel;
 • zelfstandig werken binnen het team;
 • minimaal rijbewijs B.

Wie weet spreken wij elkaar snel!

Wij nodigen je uit om te solliciteren, dan gaan we kijken of er een match is! Vragen staat vrij! Bel gerust dan informeren wij je graag over ons bedrijf, onze producten en de vacature.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Occasion driewiel heftruck

Over PTB

Contact

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHeftruckmonteur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.ptb-transportmiddelen.nl/vacature-heftruckmonteur

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.