Helpdeskmedewerker ICT igen 25-04-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Helpdeskmedewerker ICT igen 25-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Handig om te weten

Groningen

MBO

40 uur per week

2.325-2.800

Helpdeskmedewerker ICT

Ben je vastberaden om IT-uitdagingen aan te gaan, heb je een passie voor het helpen van mensen en ga je door tot je de oplossing vindt? Dan is onze functie als helpdeskmedewerker ICT in Groningen precies wat je zoekt!

In deze rol als helpdeskmedewerker ICT in Groningen ben je het eerste aanspreekpunt voor IT-storingen. Je bent proactief in incidentenbeheer en houdt klanten op de hoogte van de voortgang. Als je problemen niet zelf kunt oplossen, zorg je voor een efficiënte doorsturing naar de juiste groep. Daarnaast draag je bij aan het creëren van heldere werkinstructies en gebruikershandleidingen om ervoor te zorgen dat IT-processen soepel verlopen.

Wat bieden wij jou?

- Leerzame en uitdagende projecten bij verschillende toonaangevende opdrachtgevers; - Een bruto maandsalaris tussen de €2.325 en €2.800, afhankelijk van je vooropleiding en werkervaring; - Een jaarlijkse beoordeling waarbij je ieder jaar tot 10% kunt groeien in salaris; - Een jaarcontract met een goede pensioenregeling; - Volledige OV-reiskostenvergoeding of een leaseauto; - 25 vakantiedagen per jaar en 8,33% vakantiegeld; - Uitgebreide studiemogelijkheden die volledig door ons worden gefinancierd, zoals het behalen van certificaten en het volgen van trainingen, cursussen of opleidingen. Jouw ambitie staat hierin centraal! - Persoonlijke begeleiding door je eigen fieldmanager en ondersteuning van onze eigen Microsoft Certified Trainer bij jouw loopbaandoelen.

Wat vragen wij van jou?

- Een afgeronde ICT-opleiding op mbo niveau 3 of 4; - Circa 0,5 tot 2 jaar werkervaring in de ICT; - Volledige beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk; - Een klantvriendelijke en ambitieuze houding; - Ervaring met ITIL processen, Windows 10, Office 365 en Active Directory is een groot pluspunt; - Rijbewijs is een plus, maar niet noodzakelijk.

Mochten niet alle punten op jou van toepassing zijn, ontvangen we alsnog graag je cv. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Over ons

Wij zijn een organisatie met enthousiaste en goed opgeleide medewerkers. De sleutel tot ons succes ligt in de persoonlijke aandacht voor onze collega's en het feit dat je bij ons geen nummertje bent, maar een collega met wie we nauw in contact staan in goede en minder goede tijden. We adviseren en faciliteren je graag in het behalen van verschillende certificaten of het volgen van cursussen/trainingen, maar niets is natuurlijk verplicht: jouw eigen ontwikkeling en ambitie staan bij ons centraal!

Is dit de kans die je niet wilt missen?

Aarzel niet en solliciteer direct voor de functie van helpdeskmedewerker in Groningen. Neem contact op met via of stuur een e-mail naar . We zien uit naar jouw bijdrage aan ons team!


Handig om te weten

Groningen

MBO

40 uur per week

2.325-2.800


Voorwaarden Bring A Friend Summer Special

  • De kandidaat die je aandraagt bij igen, moet daarvan op de hoogte zijn;
  • De kandidaat die je aandraagt heeft een afgeronde opleiding (MBO3, MBO4 of HBO) binnen de ICT of technische branche (zoals Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde, Middenkader Engineering);
  • De kandidaat die je aandraagt heeft 0,5 tot 5 jaar relevante werkervaring;
  • Voor het aandragen hoef je zelf niet in dienst te zijn bij igen;
  • Deze Summer Special loopt van week 22 tot en met week 35;
  • Voor vragen kan je mailen naar .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHelpdeskmedewerker Ict
Indicatie salaris (min – max]2325 – 2800
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)2 – 3
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://igen.nl/vacatures/helpdeskmedewerker-ict-groningen/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.