Helpende bij Zinn Zinn 22-04-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Helpende bij Zinn Zinn 22-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Houd jij wel van afwisseling, mensen en heb jij hart voor de zorg? Lees dan snel verder!

Het is 7:15 uur in de ochtend. Je staat naast het bed van meneer Janssen. Hij glimlacht en is klaar om te gaan douchen. Je helpt hem voorzichtig naar de badkamer terwijl jullie praten over wat hij vandaag wil doen. Je kijkt af en toe naar de klok, de tijd gaat snel. Na het douchen assisteer je meneer Janssen met aankleden en zorg je ervoor dat hij comfortabel zit voor zijn ontbijt. Zijn favoriete eten – brood met een gebakken eitje – is al door de woonassistent klaargezet. Dat komt goed uit, want jij weet dat je nog door moet naar de tandarts. Niet omdat je zelf gaatjes hebt, maar om een andere cliënt te ondersteunen.

Over de functie

ZINN is voor verschillende locaties op zoek naar Helpenden. Je maakt samen met je collega’s een positief verschil in het leven van mensen. Bijvoorbeeld ter ondersteuning op woningen voor mensen met verschillende vormen van dementie, op de afdeling voor intensieve zorg of bij revalidatie. We kijken graag samen wat bij jou zou passen!

Nieuwsgierig naar de taken die je gaat uitvoeren?

 • Bewoners helpen met verschillende ADL taken.
 • Je helpt bijvoorbeeld bij het wassen, aankleden en toiletbezoek.
 • Cliënten begeleiden.
 • Je werkt veel samen met verzorgenden en andere collega’s. Je start samen op en werkt tussen de werkzaamheden door veel samen.
 • Je werkt veel flexibel en natuurlijk cliëntgericht. Vraagt een verzorgende of je even kan helpen? Tuurlijk!

Waar ga je werken?

Bij ZINN, aangenaam. Wij zijn dé organisatie voor hoogwaardige, persoonlijke (thuis)zorg, wonen en welzijn voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand. Deze energieke, eigenzinnige zorgorganisatie heeft een duidelijke visie: aandacht voor elkaar geeft het leven glans. Zo prettig mogelijk ouder worden. Daar draait het om.

Ruim 3000 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor cliënten binnen en buiten onze locaties. ZINN is financieel gezond en onderscheidt zich door deskundige zorg in moderne gebouwen. Er is veel aandacht voor ontwikkeling en ontplooiing. Kennis delen is een belangrijk onderdeel van onze cultuur - vallen, opstaan en weer doorgaan. Elke werkdag gaat gepaard met humor en spontaniteit.

Wat vragen we van jou?

 • Je bent in bezit van een Helpende niveau 2 diploma of je bent student Verzorgende IG/ Verpleegkunde en hebt het 2e jaar succesvol afgerond;
 • Je hebt ervaring in de zorg en affiniteit met ouderenzorg;
 • Je bent klantgericht, flexibel, professioneel, ondernemend en positief.

Ja, heb jij dit? Reageer dan direct!

Wat krijg je van ons?

 • Een leuke, uitdagende en afwisselende functie voor 0- 28 uur per week in een betrokken team van tevreden collega’s.
 • Een gezellige werkomgeving met werkgebied Haren, Hoogezand en/of Groningen.
 • Een marktconform salaris tussen € 2339,72 en € 2928,86 (schaal 25, CAO VVT), afhankelijk van leeftijd en ervaring en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Daarnaast bieden we je graag de ruimte om jouw eigen ideeën en initiatieven in te dienen en hiermee te experimenteren.
 • Korting op je (ziektekosten)verzekeringen en een regeling voor extra reiskostenvergoeding.
 • Leuke uitjes en activiteiten om aan deel te nemen.
 • En last but not least: de mogelijkheid om voordelig een fiets, tablet, computer, smartphone of sportabonnement aan te schaffen.

Solliciteren

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature? Wacht dan niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat. Solliciteren is snel gebeurd via de knop hieronder.

Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Marit Slagter, medewerker werving en selectie via m.slagter@zinnzorg.nl of 0622359550.

Een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde om bij ons in dienst te kunnen treden. De gemaakte kosten ontvang je van ons terug.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHelpende Verzorgende
Indicatie salaris (min – max]2300 – 2900
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://portaal.werkenbijzinn.nl/aanmaken-sollicitatie-incl-autorisatie-prs/standaard?VcSn=29

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.