Jeugdbeschermer - affiniteit met jeugdreclassering Maandag 16-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Jeugdbeschermer – affiniteit met jeugdreclassering Maandag 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als jeugdbeschermer sta jij voor de taak om jongeren tussen 12 en 23 jaar te begeleiden, variërend van rechterlijk opgelegde begeleiding tot intensieve trajecten, zoals ITB Harde Kern en CRIEM. Het werk dat jij gaat doen, draait om meer dan alleen het strafrechtelijk kader. Het gaat om het begrijpen en beïnvloeden van het gedrag op weg naar een leven zonder criminaliteit. Samen met de jongeren en hun ouders/verzorgers wordt er een plan van aanpak opgesteld, gericht op gedragsverandering. Je navigeert procesmatig door complexe situaties, waarbij jij op tijd de juiste acties uitzet en de voortgang nauwlettend volgt.

Verder houdt jij je ook bezig met kinderbeschermingsmaatregelen, zoals ondertoezichtstellingen en voogdijmaatregelen. Elk gesprek dat jij voert, elke stap die jij zet, is gericht op het bevorderen van ontwikkeling en het voorkomen van herhaling van strafbaar gedrag. Jij staat er niet alleen voor. Je komt de werken in een team en in overleg met jouw collega's en gedragswetenschappers zoek jij naar effectieve oplossingen.

Kortom, als jeugdbeschermer ben jij de cruciale schakel in het creëren van kansen en het vormgeven van een positieve toekomst voor jongeren in uiteenlopende situaties.

Dit bieden wij jou:

 • de mogelijkheid tot een vast contract en een vast aantal uur per week;
 • salaris CAO Jeugdzorg schaal 10: € 3.678,71 - € 5.526,53 o.b.v. 40 uur;
 • lease-auto;
 • reiskostenvergoeding van €0,23 per KM;
 • eindejaarsuitkering;
 • doorlopend intervisie en werkbegeleiding;
 • opleidingsaanbod.

Klinkt dit interessant of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op via britt.vandenberg@maandag.nl of 06-51 86 16 03.

Functie eisen

Wie zoeken wij?

 • jij bent in het bezit van een afgeronde hbo-opleiding Social Work;
 • jij hebt een SKJ-registratie;
 • jij bent in het bezit van een rijbewijs.

Over het bedrijf

Nu hoor ik je denken, wat kan Maandag® voor mij betekenen en wat betekend een contract bij Maandag®?

Maandag® beschikt over een uitgebreid netwerk aan zorginstellingen, waardoor wij voortdurend interessante en uitdagende opdrachten kunnen aanbieden. Dit zorgt ervoor dat jij "zin in" Maandag® hebt en met plezier naar je werkt gaat. Jij treedt in dienst bij Maandag® en word jij vervolgens ingezet bij verschillende opdrachtgevers. Samen met jou kijken wij naar welke opdrachten het beste passen bij jouw vaardigheden en voorkeuren.

Uiteraard kunnen wij jou de zekerheid bieden door middel van een vast contract, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Je kunt aan de slag als ZZP’er, maar je kunt ook een projectovereenkomst krijgen voor de duur van de opdracht. Kortom: er wordt samen met jou gekeken naar wat het beste bij jou past. Via Maandag® Academy kun jij trainingen en cursussen volgen. Daarnaast kunnen wij ook een persoonlijk traject aangaan. Jij krijgt een persoonlijk opleidingstraject gericht op vakinhoudelijke trainingen en persoonlijke ontwikkeling. Dit is geheel maatwerk. Samen kijken wij naar jou wensen en behoeften.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Jeugdbeschermer - affiniteit met jeugdreclassering die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelJeugdbeschermer
Indicatie salaris (min – max]3679 – 5527
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensbritt.vandenberg@maandag.nl , #ERROR! https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108208837?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.