Jong Talent SAMEEN 07-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Jong Talent SAMEEN 07-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over ons

SAMEEN is een missiegedreven organisatie. Wij willen van onder op de arbeidsmarkt verduurzamen, en dat gaat ons lukken! Duurzaamheid is breder dan het milieu en het opwarmen van de aarde. Duurzaamheid zie je bijvoorbeeld ook terug in werkgeluk, relaties, gebruik van grondstoffen, woongeluk, inzetbaarheid van personeel en ga zo maar door. Wat ons betreft is duurzaamheid een begrip dat kenmerkt of iets wel of niet toekomstbestendig is. Wij vragen onszelf daarom altijd af of een nieuw project bijdraagt aan een mooiere toekomst. Is het antwoord ja? Dan praten we graag verder!

Van onder op de arbeidsmarkt
verduurzamen

"

Onze kernwaarden

 • Ambitieus
  Iedereen die bij ons werkt wil meer dan alleen de gebaande paden. Onze jonge talenten zijn ambitieus en onze organisatie is ambitieus genoeg om tegen de gevestigde orde aan te schoppen.
 • Toegewijd
  We voelen toewijding tot een toekomstbestendige, nieuwe economie en werken met mensen die net dat stapje extra zetten om tot dit resultaat te komen.
 • Waardevol
  Onze projecten zijn waardevol voor onze klanten en ons jong talent. Dat betekent dat we soms ook projecten weigeren als die niet de bijdrage leveren die we voor ogen hebben.

Goed verhaal, ik neem contact op!

#Hoedan!?

Wij zetten jong talent in de hoofdrol bij het uitvoeren van de duurzaamheidsprojecten van onze klanten. Jong talent is bij uitstek geschikt voor projecten binnen de thema's van duurzaamheid. We zijn creatief, flexibel, we zijn opgegroeid in de wereld die drastisch aan verandering toe is en we zijn nog lang niet vastgeroest in oude werkwijzen en opvattingen. Kan jong talent dan alles? Bijna alles. Ervaring en diepgaande kennis in expertises komen met de jaren. Daarom hebben wij een uniek netwerk opgebouwd van gemotiveerde experts in uiteenlopende vakgebieden die wij inschakelen waar dat nodig is. Zo pakken we het beste van twee werelden. Onze klanten kunnen rekenen op een dienstverlening van de hoogste kwaliteit tegen een ongekende prijs-kwaliteitverhouding.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdviseur Duurzaamheid
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://sameen.nl/over-sameen/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.