Junior Adviseur Kwaliteitszorg FPC Dr. S. van Mesdag 18-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Junior Adviseur Kwaliteitszorg FPC Dr. S. van Mesdag 18-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Junior Adviseur Kwaliteitszorg (24 uur)

Wil jij bijdragen aan verbetering in de Van Mesdag?

Waar ga je aan de slag?

Forensisch Psychiatrisch Centrum Dr. S. van Mesdag heeft een maatschappelijke opdracht: patiënten behandelen die voor de samenleving en/of voor zichzelf een gevaar vormen. Wij behandelen patiënten met een psychiatrische stoornis met als doel een herhaling van het delictgedrag te voorkomen. Zo dragen wij bij aan de veiligheid van de samenleving en kunnen we het perspectief van onze patiënten op een betekenisvol bestaan verbeteren. Deze maatschappelijke opdracht kunnen wij alleen bereiken met goed opgeleide en gekwalificeerde medewerkers die waardevol werk verrichten.

Wat ga je doen?

Als Junior Adviseur Kwaliteitszorg maak je deel uit van de Staf, welke bestaat uit de clusters Bestuurssecretariaat, Communicatie, Juridische Zaken en het cluster Kwaliteitszorg, Privacy en Informatiebeveiliging. Samen met je collega's werk je aan het vergroten van de aandacht voor systematisch verbeteren op verschillende niveaus. Als Junior Adviseur Kwaliteitszorg ondersteun en adviseer je over de uitvoering van het kwaliteitsbeleid. Je levert vanuit je eigen vakgebied een bijdrage aan de ontwikkeling en verbetering van bedrijfsprocessen en je ondersteunt bij de implementatie. Je ziet snel verbanden en houdt overzicht, zonder in details te verzanden. Je werkt vastgesteld beleid uit en geeft functionele aanwijzingen, voorlichting of instructie aan medewerkers en/of leidinggevenden. Je bent (mede)beheerder van het kwaliteitsmanagementsysteem.

Wat kom je brengen?

 • Jij bent in het bezit van een hbo-diploma;
 • Je beschikt over goede schrijfvaardigheden;
 • Werkervaring is niet vereist, maar je hebt de drive om processen kwalitatief goed en efficiënt in te richten;
 • Globale kennis over kwaliteitssystemen en enige ervaring met auditeren is een pre.

Wie ben je?

 • Jij herkent je in de kernwaarden menswaardig, rechtvaardig en groei;
 • Je werkt zorgvuldig en zorgt voor verbinding;
 • Je bent in staat om zowel beleidsmatig als pragmatisch en uitvoerend te denken en handelen;
 • Beschikt over doorzettingsvermogen en overtuigingskracht;
 • Tot slot ben je integer en betrouwbaar.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving, waarin je nauw samenwerkt met collega's. Wij investeren in uitstekende zorg voor onze patiënten en in ons personeel. Daarom heb je bij ons mogelijkheden om je te ontwikkelen, zowel in de dagelijkse praktijk van je werk als door het volgen van trainingen en opleidingen. Je kunt rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao-ggz.

De functie is vooreerst ingeschaald in FWG-groep 50. Je salaris bedraagt minimaal € 2.737,- en maximaal € 4.263,- bruto per maand bij een volledig dienstverband, afhankelijk van je opleiding en ervaring. De functiebeschrijving en -waardering zijn momenteel in revisie. Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband. De ingangsdatum is zo spoedig mogelijk, uiteraard in overleg.

Ben je enthousiast?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Titia Kootstra, Bestuurssecretaris, via . Solliciteren kan tot en met zondag 2 juni 2024 via de onderstaande button. De selectiegesprekken zijn gepland in week 24. Zien wij jou graag als nieuwe collega, dan is het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een vast onderdeel van de selectieprocedure.

Houd daarom deze postvakken ook in de gaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Of kom direct in contact

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKwaliteitsadviseur
Indicatie salaris (min – max]2737 – 4263
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijvanmesdag.nl/vacature/junior-adviseur-kwaliteitszorg-24-uur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.