Junior Projectleider Zon Op Alle Zaken 23-04-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Junior Projectleider Zon Op Alle Zaken 23-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Ben jij een sociale wereldverbeteraar die zich met hart en ziel wil inzetten voor een eerlijke energietransitie?
Dan vind je bij Zon Op Alle Zaken medestanders.

Samen maken wij de energietransitie inclusief: iedereen moet mee kunnen doen en de opbrengsten moeten eerlijk verdeeld worden. We zijn een jong bedrijf in ontwikkeling, dat bedrijven, scholen, overheden en energiecoöperaties begeleidt bij verduurzamingsvraagstukken.

Wij zoeken per (half) april meer duurzame energie in de vorm van een junior projectleider. Ben jij zelfstandig, ondernemend en snel schakelend? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

 • Je gaat aan de slag om onze maatschappelijke zonprojecten tot uitvoer te brengen. De ene dag zit je aan tafel met buurtbewoners of mkb'ers en de andere keer schuif je aan bij de wethouder of een schoolbestuur. Geen dag is hetzelfde.

 • Jij bent de frisse blik die ervoor zorgt dat alle informatie verzameld wordt die ervoor nodig is om een project succesvol uit te voeren.

 • Je bent de rechterhand van zowel de solar engineer als projectleider. Zonder jou zijn zij nergens!

 • Jouw kritische blik zet je in om ons aan het denken te zetten en onze projecten beter te maken.

Ik ben enthousiast! Wat nu?

Stuur ons je motivatiebrief en cv. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie van 24-40 uur in het hart van de energietransitie van Noord-Nederland

 • Een inspirerende werkplek op ons leuke kantoor inclusief telefoon, laptop en NS-businesscard

 • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën

 • Maatschappelijk salaris*

 • Een gedreven en enthousiast team

 • Nevenwerkzaamheden zijn bespreekbaar en je bent flexibel in je werkplanning

*Zon Op Alle Zaken BV is een maatschappelijke onderneming waarbij wij werken om zoveel mogelijk impact te maken. Winstmaximalisatie is daar geen onderdeel van. Dat komt terug in de tarieven die we rekenen aan onze klanten voor het werk wat wij voor hen doen. Dat komt ook terug in de salarissen van de teamleden. Als je bij ons aan de slag gaat dan hebben we elkaar gevonden op gedeelde waarden en om dan te onderhandelen over een euro meer of minder vinden wij niet passend. Daarom hebben we heel eenvoudig 3 salarisschalen: junior, medior of senior teamleden. Als junior start je met 2500 euro bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Voor een medior teamlid is dat 3250 euro bruto per maand en voor senior medewerkers én de directeuren is het salaris 4000 euro per maand.

Alle teamleden krijgen een pensioensbijdrage, vakantiegeld, een telefoon/laptop van de zaak (of een vergoeding voor het gebruiken van je eigen spullen). Daarnaast is er ruimte voor loopbaancoaching en scholing, zowel individueel als in teamverband. Bij Zon Op Alle Zaken verdient iedereen een goede boterham en steken we wat overblijft in de ontwikkeling van het bedrijf om daarmee samen nog meer impact te kunnen maken.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]2500 – 2500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zonopallezaken.nl/vacature-junior-projectleider/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.