Klantenservicemedewerker Belastingdienst Olympia 01-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Klantenservicemedewerker Belastingdienst Olympia 01-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Bedrijfsomschrijving

Jij begint hier op ons kantoor in Groningen en na zes maanden heb je de mogelijkheid om ook vanuit huis te werken, hiervoor ontvange je een thuiswerkvergoeding van €2,35. Op de afdeling toeslagen maak je deel uit van een gezellig en divers team waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. We organiseren regelmatig leuke activiteiten, zoals teambuilding-uitjes. Ons kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit plaatsen als Haren, Hoogezand, Veendam en Assen. Parkeergelegenheid is helaas niet beschikbaar maar de locatie is goed bereikbaar met het OV. De OV kosten worden dan ook volledig vergoed en ook als je met de fiets komt, krijg je een leuke vergoeding!

Bij de Belastingdienst zorgen duizenden werknemers elke dag voor een financieel gezond Nederland. Als hoeder van de belastingen en handhaver van fiscale wetgeving is deze overheidsinstantie van onschatbare waarde. Als werkplek biedt de Belastingdienst een solide, gevarieerde en professionele omgeving. Je bent erg waardevol en draagt je steentje bij aan de maatschappij.

Wil je meer weten over werken bij de Belastingdienst? Neem dan een kijkje op deze link: https://www.olympia.nl/werk/werkgevers/belastingdienst/

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarmee jij je een waardevolle bijdrage aan de maatschappij levert? En wil jij je graag verder ontwikkelen en lijkt het jou leuk om voor de BelastingTelefoon te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Belastingdienst is op zoek naar service medewerkers, dit is een uitdagende functie waarbij je het eerste aanspreekpunt bent voor burgers die vragen hebben over huur- en zorgtoeslag. Het is van belang dat jij de klantvraag helder krijgt, deze is elke keer anders omdat je veel afwisselende gesprekken voert. Bovendien pas jij je per situatie aan, elke klant is namelijk verschillend en daarbij kunnen ook emoties optreden. Hierin neem jij een professionele houding aan en leid jij het gesprek naar het gestelde doel.

Voordat jij zelfstandig aan de slag gaat volg je een betaalde training van 10 weken. Tijdens deze periode wordt je volledig klaargestoomd om de lijn in te gaan. Hierbij is er afwisseling tussen theorie en praktijk. Je leert de organisatie kennen, gaat in op de systemen zodat je goed weet waar je welke informatie kunt vinden, krijgt training in communicatievaardigheden en gaat natuurlijk ook zelf aan de slag tijdens de praktijkdagen. Je hebt veel persoonlijke aandacht en coaching.

Deze training zal volledig op locatie plaatsvinden voor 36 uur per week, dit is op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:30. Na de training ga jij voor minimaal 24 uur en maximaal 36 uur per week aan de slag. Jouw werkdagen zijn van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 20.00 uur en op vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. Hierbij is het van belang dat je 1 keer per week tot 20:00, 1 keer tot 18:00 en vrijdag tot 17:00 beschikbaar kunt zijn.

Lijkt het jou leuk om bij de Belastingdienst aan de slag te gaan? Dan nodigen wij jou graag uit voor de Meet & Greet op locatie! Hier krijg je een goed beeld van het werk en heb je de gelegenheid om jezelf voor te stellen. 

Functie-eisen
 • Je beschikt over minimaal MBO 3 werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en computervaardigheden;
 • Je staat er voor open om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Je bent tussen de 24 en 36 uur per week beschikbaar;
Arbeidsvoorwaarden
 • Bruto uurloon €16,64 per uur;
 • Vakantiegeld en eindejaarsuitkering;
 • Reiskostenvergoeding, het OV wordt volledig vergoed en ook als je op de fiets komt wordt dit beloond met een vergoeding;
 • Bij goed functioneren de mogelijkheid om na een jaar vast in dienst te komen bij de Belastingdienst;
 • Opleidings-en doorgroeimogelijkheden, zowel binnen als buiten je functie.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie? Solliciteer dan direct via onze solliciteer button! Voor vragen kun je contact opnemen met Nienke via 06 5337 0336 of stuur een mail naar belastingdienst.groningen@olympia.nl.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKlantenservice Medewerker Hypotheken
Indicatie salaris (min – max]2773 – 2773
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensnienke.vanlonden@werk.olympia.nl , Nienke van Londen onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/klfeGVk21PKoDkqRxrt

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.