Leerkracht basisonderwijs Groningen Maandag 16-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Leerkracht basisonderwijs Groningen Maandag 16-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Over de functie

Als leerkracht basisonderwijs ben je meer dan een kennisoverdrager; je bent een mentor, inspirator en de gids voor de leerlingen. In deze rol sta je aan het roer van een klas en zorg je voor een stimulerende leeromgeving waar elk kind zich optimaal kan ontwikkelen. Het betreft een vacature voor groep 3/ 4. De startdatum zal zo spoedig mogelijk zijn en tot aan de zomervakantie. Het aantal uren is in overleg! Lijkt het jou leuk om de kinderen van groep 3/4 les te geven? Solliciteer dan direct en ik zal je alles vertellen over de vacature!

Functie eisen

- Je beschikt over een afgeronde PABO-opleiding en hebt ervaring in het basisonderwijs;

- Je bent per direct beschikbaar;

Over het bedrijf

Het betreft een dorpsschool wat onderdeel is van een kindcentrum in de provincie Groningen. In een groene omgeving van rust en structuur tref je bij deze school een veilige en vriendelijke sfeer aan die gebaseerd is op drie kernwaarden: samen, vertrouwen en respect. De school bevindt zich op een mooie, nieuwe locatie waar alles goed voor elkaar is. Je komt te werken in een team van 9 collega's die jouw met open armen zullen ontvangen!

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht basisonderwijs Groningen die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGroepsleerkracht Basisonderwijs
Indicatie salaris (min – max]3301 – 5030
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)8 – 36
Contactgegevenssascha.blok@maandag.nl , 657390160 https://www.maandag.nl
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.maandag.nl/applylink/108199792?utm_campaign=nationalevacaturebank&utm_content=&utm_source=nvb-nl&utm_medium=jobboard-cpp&utm_term=

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.