Leidinggevende Kok / Sous Chef Mr. Mofongo 08-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Leidinggevende Kok / Sous Chef Mr. Mofongo 08-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Vacature leidinggevende kok / sous chef - Mr. Mofongo

Ga jij geen culinaire uitdaging uit de weg en wil je graag jouw kennis en ervaring delen met een enthousiast team? Dan zoeken we jou!

Bij Mr. Mofongo willen wij onze gasten het gevoel geven dat zij niet ver hoeven te reizen om een wereldse beleving te ervaren. Naast de gerechten zie je dit terug in onze dranken en interieur. Wij zijn innovatief en maken graag gebruik van nieuwe producten, technieken en apparatuur. De open keukens van Mr. Mofongo geeft de gasten een inkijk in een dynamische werkplek waar vers en ambachtelijk gewerkt wordt.

Als nieuwe collega kom je te werken in de keuken waar kwaliteit van eten en eigen input hoog in het vaandel staan. Jouw functie als leidinggevende kok bied je de mogelijkheid om mee te denken over de menukaarten en de weekspecials. Je wordt verantwoordelijk voor de bereiding van gerechten en het aansturen van het keukenteam. Door jouw sturing in de keuken verlopen de processen op rolletjes, iets wat zich weer vertaalt in de gerechten. Zo kunnen de gasten een wereldse middag of avond beleven dankzij jouw werk!

Naast veel nieuwe ervaringen en een gezellig en enthousiast team, bieden we je prettige secundaire arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden, salaris boven CAO-niveau op basis van je werkervaring en een vast contract. Hopelijk ben je enthousiast geworden en neem je binnenkort deel aan onze wereldreis.

Kort om: Ben jij een stressbestendige coach, met een passie voor eten, creëer je graag innovatieve wereldse gerechten en heb je nog meer goeds te bieden, solliciteer dan via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelChef Kok
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheHoreca
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.mofongo.nl/vacature-leidinggevende-kok-sous-chef/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.