Machine Operator Tiktak/Segafredo Zanetti Nederland 24-04-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Machine Operator Tiktak/Segafredo Zanetti Nederland 24-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Ben jij op zoek naar een stimulerende omgeving waar je jouw passie voor financiën kunt combineren met de heerlijke geur van vers gebrande koffiebonen? Zoek dan niet verder! Koffiebranderij Tiktak/Segafredo B.V. is op zoek naar een gedreven Financieel Administratief Medewerker om ons enthousiaste team te versterken.

Zoek je naar een rol waarin jouw liefde voor orde en jouw technische vaardigheden van pas komen? Ben je iemand die zowel zelfstandig als in een team uitblinkt, met een gestructureerde aanpak in alles wat je doet? Dan zijn we op zoek naar jou!

Herken jij je in het volgende?

Heb je een passie voor techniek en werk je graag met machines? Beschik je over een gestructureerde werkethiek en kun je zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend functioneren? Dan is onze vacature voor machineoperator mogelijk perfect voor jou!

Ben je gepassioneerd door marketing en wil je een cruciale rol spelen in het combineren van marketing en duurzaamheid binnen een vooraanstaand A-merk? Koffiebranderij Tiktak/Segafredo, leider in de koffiesector en gevestigd in het hart van Groningen, biedt een unieke stageplek voor een enthousiaste marketing stagiair(e) die ons team komt versterken.

Contact

Tiktak/Segafredo Zanetti Nederland

Bezoekadres:
Rouaanstraat 10
9723 CD Groningen

Postadres:
Postbus 115
9700 AC Groningen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCnc Operator
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://segafredo.nl/vacatures

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.