Manager afdeling onderhoudscontracten en planmatig beheer Headhuntersteam 25-04-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Manager afdeling onderhoudscontracten en planmatig beheer Headhuntersteam 25-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Als manager van de afdeling onderhoudscontracten en planmatig beheer coördineer jij organisatorisch, financieel en commercieel de onderhoudsprojecten en de daaruit voortvloeiende vervolgprojecten. Jij geeft leiding aan de projectteams op het gebied van onderhoudscontracten. Jij verkoopt de diensten en producten aan nieuwe relaties en haalt offerte aanvragen binnen. Jij zorgt met jouw snelle en adequate antwoorden richting de klant voor optimale tevredenheid en onderhoudt bovendien pro-actief de klantrelatie. Jij bewaakt het financiële en commerciële aspect binnen de contracten en rapporteert hierover aan het management. Jij stelt de onderhoudsconcepten op bij opdrachtgevers inclusief de budgetten en calculaties. Tevens voer jij de evaluaties uit ter verbetering van dit onderhoud en ziet op de uitvoering hiervan. Jij maakt de jaarplanning in verband met het onderhoud van het contracten en geeft instructies aan de servicemonteurs. Jij beoordeelt de MJOP begrotingen en voert toolboxmeetingen en werkplekinspecties uit. Jij houdt jouw kennis omtrent de ontwikkelingen bij in jouw vakgebied en beoordeelt in overleg met de directie de leveranciers.  

Vacature eisen

  • HBO diploma Installatietechniek of Elektrotechniek;
  • Relevante ervaring in soortgelijke functie;
  • Brede kennis eigen vakdiscipline;
  • Sterke contactuele en leidinggevende vaardigheden;
  • Rijbewijs B;
  • Kennis van wet en regelgeving op het vakgebied;
  • Diploma VOLVCA.

 

FunctietitelManager Technisch Beheer
Indicatie salaris (min – max]4400 – 4900
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensk.damhof@headhuntersteam.nl , 050-526 88 84 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/manager-afdeling-onderhoudscontracten-en-planmatig-beheer
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Techniek
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/manager-afdeling-onderhoudscontracten-en-planmatig-beheer

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.