Manager Communicatie BPD Ontwikkeling 21-04-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Manager Communicatie BPD Ontwikkeling 21-04-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

appartementphonewoningappartement

Manager Communicatie

32 - 40 uur Amersfoort

BPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Ben jij een ervaren manager communicatie die graag regie pakt op communicatie bij participatie en complexe gebiedsontwikkelingen? Die zorgt dat de bedrijfsstrategie intern en extern continu tot leven komt en tot de verbeelding spreekt? En wil jij onze organisatie, thema's en de werkzaamheden in de regio Noord-Oost & Midden met standplaats Amersfoort betekenisvol op de kaart zetten? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Als manager communicatie word je verantwoordelijk voor het leidinggeven, inhoud en uitvoering geven aan communicatie bij omgevingsmanagement, participatie processen en reputatiemanagement van BPD en haar gebiedsontwikkelingen in de regio. Je houdt je bezig met de proactieve positionering van de regiodirectie en de doorvertaling van corporate thema's in regionale communicatieprogramma's. Indien nodig treed je ook op als woordvoerder. Je stuurt zelf geen mensen aan, maar werkt zeer actief samen met de ontwikkelings- en locatiemanagers die verantwoordelijk zijn voor onze projecten in de regio. Uiteraard zorgt BPD voor voldoende middelen (waaronder budget) om je werk professioneel uit te kunnen voeren. Je rapporteert rechtstreeks aan de regiodirecteur en functioneel aan de directeur marketing & communicatie op het hoofdkantoor.

Interesse?

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature?

Search

Wat ga jij bij ons doen?

 • De regionale organisatie en bedrijfsactiviteiten versterken en ondersteunen d.m.v. het ontwikkelen en managen van proactief communicatiebeleid rondom veelal complexe gebiedsontwikkelingen;
 • Communicatiestrategieën opzetten, inrichten en uitvoeren met als doel belanghebbenden betrekken bij het werk van BPD in de regio;
 • Woordvoering rondom langlopende & complexe projecten - op verzoek van en samen met de regiodirecteur en ontwikkelingsmanagers;
 • De corporate thema's: betaalbaarheid, duurzaamheid en integrale aanpak doorvertalen naar communicatie in de regio;
 • Actief samenwerken met je peers in de andere regio's en de communicatiecollega's op het hoofdkantoor;BPD nieuwbouw voor gezin met kinderenBPD nieuwbouw voor gezin met kinderen

Dit ben jij

 • Je hebt een afgeronde Hbo/wo-opleiding in de richting van Communicatie, Marketingcommunicatie, Journalistiek of in de richting van vastgoed;
 • Je hebt minimaal 8-10 jaar relevante werkervaring op het gebied van communicatie;
 • Je beschikt over kennis van de branche. Kennis over projectontwikkeling is een pre;
 • Je hebt ervaring in een dynamische, kennisintensieve omgeving en ruime ervaring in PR, woordvoering en storytelling;
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, een can-do mentaliteit en overtuigingskracht
 • Je bent maatschappelijk betrokken en een echte 'verbinder'; een positieve, innemende persoonlijkheid;
 • Organisatiesensitiviteit is voor iemand in jouw rol vanzelfsprekend;

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de Arbeidsvoorwaardenregeling BPD .
 • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget.
 • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke collega's.

Wie zijn wij?

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren en ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Sinds de oprichting in 1946 hebben we de bouw van ruim 384.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

Wil je solliciteren of meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze van Search. Zij doet de eerste gespreksronde. Een assessment is onderdeel van de procedure. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Dennis Laing over werken bij BPD Als ontwikkelingsmanager breng ik verschillende belangen samen om in en rond de stad aantrekkelijke woongebieden te kunnen realiseren.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCommunicatie Manager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.bpd.nl/werken-bij/vacature-manager-communicatie-regio-noord-oost-midden/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.