Medewerker Afwas Feithhuis Exploitatie 04-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Medewerker Afwas Feithhuis Exploitatie 04-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Medewerker Afwas

wat ga je doen? - Afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen met behulp van een automatische was-/spoelmachine. - Schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/ wanden/apparatuur, afvoeren van afval e.d. - Sorteren van vuil serviesgoed, glaswerk, bestek e.d. en verwijderen van vuil en etensresten. - Transporteren van schoon serviesgoed, bestek e.d. naar gebruikslocatie. - Zo nodig nadrogen of poleren van afgewassen stukken

Wat kun je van ons verwachten? - Een uitdagende baan in een leuk en hecht team. - Een werkgever die de medewerker op #1 zet, want wij geloven dat enthousiaste medewerkers fans maken van onze gasten - Diverse sociale activiteiten - Een salaris dat past bij jouw prestatie (Horeca CAO) - Veel ontwikkelmogelijkheden.

Wij faciliteren wat je nodig hebt om jouw talent maximaal in te kunnen zetten. Als onderdeel van de Maripaan groep met meer horeca gelegenheden zoals Merckt rooftopbar, Graansilo eten & drinken en La place zijn de ontwikkelmogelijkheden nog groter.

Net zo enthousiast geworden als wij?
Laat ons weten hoe jij met jouw talenten samen met ons de verwachtingen van onze gasten gaat overtreffen.
Mail je CV met morivatie naar

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAfwasser
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.restaurant-feithhuis.nl/medewerker-afwas/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.