Medewerker Bediening Da Carlo 09-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Medewerker Bediening Da Carlo 09-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Da Carlo

Medewerker bediening,

een leuke spannende variërende unieke baan voor jou.

Deze baan past bij jou, gegarandeerd.

We zijn op zoek naar meerdere medewerkers

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gastgerichte medewerker(ster) bediening. We zijn op zoek naar meerdere medewerkers.

Taken en verantwoordelijkheden o.a.: - Verrichten van werkzaamheden met betrekking tot voorbereiding van de bediening (o.a. klaarmaken van tafels). - Aannemen/noteren van tafelreserveringen, afstemmen met leidinggevende in geval van bijzondere vragen of verwachte problemen met de tafelbezetting. - Bedienen van gasten, onder andere opnemen van bestellingen en geven van informatie, serveren van bestellingen, opmaken van rekeningen en afrekenen met gasten. - Opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten na afloop van de dienst.

Profiel

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een servicegerichte gastheer/gastvrouw.

- Je bent een teamplayer. - Je bent flexibel. - Je beschikt over een professionele en servicegerichte houding. - Je bent communicatief vaardig en representatief. - Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar. - Ervaring is geen vereiste maar wordt gewaardeerd

Wat bieden we jou? - Restaurant Da Carlo is een klassiek Italiaans restaurant in de binnenstad van Groningen. Het staat vooral bekend om de kwaliteit en de sfeer. - Een team met hoge mate van collegialiteit. - Salaris is afhankelijk van mate van ervaring. - Mogelijkheden om door te groeien naar eerste medewerker bediening en wellicht op termijn leidinggevende bediening.

Enthousiast?

Stuur je motivatiebrief inclusief CV naar:

Ristorante Pizzeria Da Carlo
Gedempte Zuiderdiep 36
9711 HH Groningen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Bediening
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)8 – 8
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheHoreca
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.da-carlo.nl/vacature-medewerker-bediening/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.