Medewerker klantenservice ING Zakelijk ( thuiswerk) Timing 02-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Medewerker klantenservice ING Zakelijk ( thuiswerk) Timing 02-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Heb jij affiniteit met de financiële wereld? Wil jij jouw CV uitbreiden met een hoog gewaardeerde werkgever? Lees dan snel verder! Jij zorgt er voor dat de klanten die jij spreekt ophangen met passend advies bij hun pakket en behoeftes. Zo kan jij het ene moment een ondernemer spreken die graag advies wilt bij het aanschaffen van een pinautomaat en kan het volgende gesprek gaan over advies bij verschillende verzekeringen. Het team waarin jij komt is multi-skilled. Op den duur zal je verder worden getraind om de verschillende stromen van binnenkomende vragen te kunnen oppakken. Waarbij je ook de particuliere afdeling zal gaan ondersteunen. Voordat je gaat starten met de training, zal je eerst de WFT bedrijfsmodule behalen. Dit bestaat uit een zelfstudie en een toets die je zal moeten halen. Daarna zal je beginnen met de training, in deze 10 dagen training leer jij de ins en outs van de ING. Kan je niet wachten om met ieder gesprek ervoor te zorgen dat de klant financieel 1 stap voor is? Of heb je nog vragen? Solliciteren kan via de bovenstaande knop. Vragen of interesse? Mail naar trc@timing.nl, bel naar 088 5063038 of stuur een What's-appje naar 06 34633218. Let op: je dient in een straal van 60 km van Arnhem of Groningen te wonen, alleen dan kan je procedure worden genomen. Tot snel!

Wij bieden:

- Je ontvangt een salaris van €14,95 per uur (inclusief vakantiegeld van 8,33%);

- Je krijgt je werkcomputer vanuit Concentrix geleverd;

- Een volledig betaalde training;

- Doorgroeimogelijkheden bij goed functioneren;

- De mogelijkheid om zowel parttime als fulltime aan de slag te gaan;

- Een tijdelijk contract met uitzicht op vast;

- Mogelijkheden om thuis te werken;

Wij vragen:

- De Nederlandse én Engelse taal beheers jij goed;

- Je bent volledig beschikbaar voor het volgen van de betaalde training;

- Van nature ben jij proactief en oplossingsgericht;

- Je bent minimaal 20 uur beschikbaar;

- Computervaardigheden? Dat kost jou geen moeite! - WFT? Wat is dat? -> Deze kan je behalen door middel van de ING Bedrijfsmodule. Competenties en skills: - Je hebt een ❤️ voor klanten helpen - Je hebt een luisterend 👂 en weet de juiste vragen te stellen om het probleem van de klant te achterhalen - Je hebt een vlotte 🗣 en vind het leuk om te 📞 ☎️📱 📲

Waar ga je werken:

Wij creëren game-changing customer journeys die merken helpen groeien, overal ter wereld en in de toekomst. Wij begrijpen klanten beter dan wie dan ook. Concentrix + Webhelp is een gelijke kansen werkgever: We streven naar gelijke arbeidskansen voor alle kandidaten en een werkomgeving zonder discriminatie en intimidatie.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKlantenservice Medewerker Hypotheken
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)17 – 24
Contactgegevenstrc@timing.nl , onbekend https://www.timing.nl/
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.timing.nl/solliciteren/10AV151756/?utm_source=NVB&utm_medium=cpc&utm_campaign=alljobs

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.